OGLASILA SE ZOLINA BIVŠA DEVOJKA! Razvezala jezik o ljubavnom trouglu koji trese Zadrugu, a evo šta kaže o Miljani Kulić!

Showbizz

OGLASILA SE ZOLINA BIVŠA DEVOJKA! Razvezala jezik o ljubavnom trouglu koji trese Zadrugu, a evo šta kaže o Miljani Kulić!

Ljubavni trougao između Miljane Kulić, Lazara Čolića Zole i Anite Stanojlović trese “Zadrugu”.

Kulićeva i Čolić su se pomirili nakon poslednjeg “Pretresa nedelje”, gde je ona raskinula sa Nenadom Macanovićem Bebicom, što su proslavili vrelom akcijom. Zola nije želeo da uđe u vezu sa Miljanom, kako bi imao slobodu da radi šta hoće. Anita se danima mota oko njega, a naročito od trenutka kad se Kulićeva pomirila sa Zolom.

Tim povodom oglasila se Nevena Savić, bivša zadrugarka koja je imala turbulentan odnos sa Zolom tokom “Zadruge 5”. Savićeva je u razgovoru otkrila šta misli o ponašanju svog bivšeg dečka.

– Nisam ispratila zaista. Vidim samo sto mi pošalju fan grupe. Moje mišljenje se nije promenilo od “Zadruge 5”. Smatram da se Zola igra sa Miljanom, odnosno da mu je potrebna zarad dinamike u rijalitiju i kadra. Da je ljubav u pitanju, ne bi seksualno opstino sa onom devojkom nakon 3h poznanstva. Iskreno se nadam da nece doživeti istu sudbinu sa štiklom, kao prošle godine, jer se igra emocijama nestabilne osobe – istakla je Nevena, koja je progovorila i o Aniti:

– Ona mala Anita nema emocije prema njemu, nego pokušava da bude u priči. Videli smo da je igrala na više frontova, pa gde upali – dodala je Savićeva. (Kurir.rs/Pink.rs)