Rodići zarađuju od prodaje pilića, žive u raskoši, a ovo je njihov dom u Titelu!

Showbizz

Rodići zarađuju od prodaje pilića, žive u raskoši, a ovo je njihov dom u Titelu!

Najstarija sestra Rodić, Nataša na svom Instagramu neretko objavljuje fotografije na kojima se vidi kako uživa u luksuzu, a sada je zbog toga naišla na jedan komentar koji je privukao veliku pažnju.

Naime, Nataša trenutno boravi u Monte Karlu, te se odatle oglasila na svom Instagramu. Jedna od korisnica ove društvene mreže pitala ju je u komentaru odakle joj novac za ovakvo putovanje, na šta je ona riješila da odgovori.

– Neki ljudi gaje piliće i stoku cijeli život i uspiju da žive neki normalan život. Ali od pilića da stigne do Monte Karla i non stop u provode neke… ne bih rekla da je to od pilića – napisala je nepoznata djevojka, na šta je Rodićeva reagovala:

– Bacila sam te sad u ozbiljno razmišljanje – napisala je Nataša uz emotikone smajlija.

Inače, od trenutka kada je porodica Rodić postala poznata javnosti zbog veze Bogdane Rodić sa Veljkom, znalo se da se radi o veoma imućnoj porodici iz Titela.

Oni se bave poljoprivredom i posjeduju farmu pilića, a sve tri kćerke bile su uključene u porodični biznis.

Iako su Bogdana i Bojana “napustile” porodično gnijezdo i preselile se u Beograd kod svojih partnera, često sa novim porodicama rado odlaze kod svoje porodice u Titel, gdje se okupljaju i uživaju u prirodi, ali i luksuzu doma.

Njihov dom je takođe opremljen najluksuznijim namještajem, a na fotografijama sestara Rodić nerijetko se mogla vidjeti unutrašnjost kuće.

U kući dominiraju nježni tonovi, prljavo bijela, siva, krem, ali i zlatna.

U dnevnoj sobi nalazi se ugaona garnitura, fotelje, stakleni sto, kao i ogroman kristalni luster.

Dnevna soba povezana je sa ogromnim hodnikom, a čini se da je baš taj kutak djevojkama omiljeni, jer se tu nalazi ogromno ogledalo, te se sestre Rodić najčešće tu fotografišu. Kuhinja je prostrana, u bijeloj boji, sa sivim radnim dijelom.

U trpezariji je ogroman okrugli sto, kao i stolice sa posebnim radom u zlatnoj boji, koje se savršeno uklapaju u enterijer doma. U uglu nalazi se staklena vitrina sa detaljima u zlatnoj boji.

Kuća ima dva sprata, kao i ogromno dvorište, a porodica Rodić nedavno je renovirala kuću spolja, dok je unutra sve kao i prije nekoliko godina – uređeno sa puno ukusa. (ekskluziva.ba)