Trudna Luna keširaće 3.000 eura privatnoj klinici: Svi detalji trudnoće Đoganijeve, a evo gdje će se poroditi!

Showbizz

Trudna Luna keširaće 3.000 eura privatnoj klinici: Svi detalji trudnoće Đoganijeve, a evo gdje će se poroditi!

Luna Miljković uveliko priprema teren za dolazak još jednog djeteta u njihov dom. Kako je i sama često isticala u prvoj trudnoći sa kćerkicom Miom, bila je nespremna za sve što je došlo sa drugim stanjem, međutim, sada je riješila da sve organizuje unaprijed.

Kako prenose mediji, trudnoću će voditi na privatnoj klinici, kod ljekara koji je i tokom prve bio zadužen da sve protekne u najboljem redu, dok će se poroditi u Ginekološko-akušerskoj klinici Narodni front.

– Luna je prezadovoljna tretmanom koji je imala u prvoj trudnoći, pa je upravo zbog toga odlučila da ne mijenja ginekologa. Iako na privatnoj klinici pregledi nisu ni najmanje jeftini, nju to ne tangira pretjerano, jer želi samo najbolje za svoju bebu. U prvoj trudnoći potrošila je 3.000 eura za preglede, analize krvi, briseve i ultrazvučne preglede, pa će tako biti i ovoga puta – kaže izvor koji otkriva gdje će se Miljkovićeva poroditi.

– Iako trudnoću vodi na privatnoj klinici, ona će se poroditi u državnoj bolnici. Ima veliko povjerenje u ljekare koji tamo rade, a već je unaprijed i izrazila želju da nakon porođaja bude u jednokrevetnom apartmanu – kaže izvor i dodaje da Marko brine o supruzi i više nego kada je prvi put zatrudnila.

– Luna je ovoga puta dosta opuštenija, zbog čega ne pazi dovoljno. Vuče kese iz prodavnice, satima nosi kćerkicu, sređuje kuću i izlaže se naporima. To izuzetno smeta Marku koji je opominje i sprečava da se izlaže riziku. I dalje nije prošlo četiri mjeseca kada plod ojača, pa je trenutno fokus na tome da Luna održi trudnoću i da sve prođe kako treba – zaključuje izvor za Alo.

Đoganijeva je prije nekoliko dana otkrila da će se poroditi u junu i to možda baš na isti datum kada je rodila kćerku.

– Bog je odlučio da ostanem u drugom stanju, nisam planirala, desilo se. Termin je u junu, a tada sam rodila i Miju. Eto, kao da sam planirala, a zaista nisam. Imam osjećaj da ću roditi dječaka. Kćerkica je više vezana za oca i liči na njega, ja bih voljela da sada bude dječak i da bude mamin sin – rekla je ona. Marko odustao od zajedničkog posla!

Luna je nedavno otkrila da njen suprug Marko Miljković više ne želi da se bavi zajedničkim Jutjub kanalom, tako da će cijeli posao ona preuzeti na sebe. Inače, Miljkovići od Jutjuba i te kako zarađuju, a to i ne kriju. (ekskluziva.ba)