SAŠKA KARAN ŽESTOKO OPLELA PO MILJANI KULIĆ: Ponovo se podvrgla operaciji želuca KAKO BI ŽDRALA ČVARKE I SLANINU KAO SVINJA!

Showbizz

SAŠKA KARAN ŽESTOKO OPLELA PO MILJANI KULIĆ: Ponovo se podvrgla operaciji želuca KAKO BI ŽDRALA ČVARKE I SLANINU KAO SVINJA!

U emisiji Puls Srbije Saška Karan je potvrdila navode da je ponudila starateljstvo Miljani Kulić.

– Tačno je. Kontaktirala sam socijalnu službu u Nišu, jer mi je jako žao Miljane. Svi znamo da je takva kakva jeste, ali žao mi je što je porodica iskorišćava. To ne bi trebalo da se radi. Ja sam se ponudia da joj pomognem, međutim, videćemo šta će biti. Samo mi nija jasno kako budala nađe budalu! Našla je onog bebicu koji je ortodoksna budala! Ne mogu da shvatim da neko vodi tuđe dete u odbanište, a ima svojih dvoje dece – rekla je, vidno besna Saška Karan.

Dragana Mitar se nadovezala i takođe se negativno izjasnila o bebici.

– Mislim da je taj bebica željan neke slave, medija. On glumi žrtvu, kao neko kučence. Kao da nema neki svoj život. Ne znam ko hoće taj profil koji je, najblaže rečeno veoma specifičan – rekla je Dragana.

Saška je potom iznela eksluzivnu informaciju koja je šokirala voditelja Ivana Gajića i Draganu Mitar.

– Miljana je išla na neku operaciju i ugradila balon da bi smršala. Kada se desilo to sa bolnicom, njoj su izvadili taj balon. Videli smo da od mršavljenja nema ništa. Sada je u zadruzi ona u apartmanu gde se ne sme ući, a znaš zašto? Pa zato da se ne bi videlo koliko Miljana ždere slanine i pije piva i vina i jede čvaraka i brdo hrane! Ti se smeješ, a vidiš valjda kolika je ona – obratila se Saška voditelju.

Dragana se ubacila i rekla da mršavljenje ne može biti bez adekvatnog režima ishrane:

– Ako se već operišeš moraš i neki režim ishrane da poštuješ, ne može to tako naglo.

– Oslabila je Miljana, ali sa živcima! – prokomentarisala je Saška Karan. (Kurir.rs)