FILIP CAR ULAZI U ZADRUGU NA DAN SVADBE MAJE I BILALA?! Sanja Stanković otkrila tajni plan: “Mora da se desi neki SKANDAL”!

Showbizz

FILIP CAR ULAZI U ZADRUGU NA DAN SVADBE MAJE I BILALA?! Sanja Stanković otkrila tajni plan: “Mora da se desi neki SKANDAL”!

Bivša zadrugarka Sanja Stanković otkrila šta bi Filip Car mogao da uradi na dan venčanja Maje Marinković i Bilala Brajlovića, pa priznala ko to čeka Jovanu Tomić Matoru napolju.

Naime Sanja je otvoreno progovorila o Matorinom odnosu sa Ivanom Pužić u Zadruzi 6, pa otkrila zbog čega neće biti ništa od te veze.

– Ništa tu nema, niti će biti, zato što Matoru neko čeka napolju, to su neka moja saznanja. Ako je pak ne čeka, onda se verovatno čuva za odnos kad izađe. U svakom slučaju bi želela da se ona zaljubi kako bi konačno mene ostavila na miru – rekla je Stankovićka, pa tako potvrdila da tu još uvek nije gotovo sa emocijama kada je Matora u pitanju.

Sanja se osvrnula na venčanje Maje i Bilala i otkrila da sad više nego ikad očekuje ulazak Filipa Cara.

– Mora da se desi neki skandal, u najmanju ruku očekujem da uđe Filip Car i ukrade mladu, mislim da bi se Maja nakon svih pesama koje mu je posvetila na devojačko večeri tome najviše obradovala, pa da padne jedna vrela akcija koja njoj očigledno toliko fali – zaključila je Sanja. (kurir.rs)