MAJA MARINKOVIĆ DALA OKO 30.000 EVRA NA OPERACIJE I PROMENILA LIČNI OPIS Starletina pre i posle IZDANJA šokirala javnost!

Showbizz

MAJA MARINKOVIĆ DALA OKO 30.000 EVRA NA OPERACIJE I PROMENILA LIČNI OPIS Starletina pre i posle IZDANJA šokirala javnost!

Maja Marinković, koja je u Zadruzi 6 napravila haos kada je uhvatila Bilala u preljubi sa Majom Kovačević, nije oduvek izgledala kao sada. Naime, ona Maja iz ”Zadruge 2” i danas nisu ista osoba.

Iz sezone u sezonu, Marinkovićeva izgleda drugačije, a njene transformacije su neverovatne. Iako je tokom svog prvog učešća u ”Zadruzi” isticala kako je ponosna na sebe i svoj izgled, ubrzo je sve što je pričala palo u vodu, te je otišla na potpuni remont.

Pričalo se da je na plastične operacije ćerke, Taki Marinković pukao čak 30.000 evra. Naime, Maja je uradila usta, zube, grudi, jagodice, trepavice, nos, obrve, takozvane ”mačije oči”, a izvadila je i rebra kako bi bila mršavija.

– Pre nekoliko godina platio sam joj grudi, usne i tetovaže. To me je koštalo 10.000 evra. Lepota je skupa! Sada sama zarađuje, pa je dala novac za operaciju nosa, porcelanske zube koji su je papreno koštali, ali i sve drugo što je želela da promeni na sebi – rekao je Taki jednom prilikom. (kurir.rs)