FILIP CAR ULAZI U ZADRUGU DA RASTURI JOŠ JEDAN BRAK: Procurio njegov tajni plan, BILALU SE LOŠE PIŠE

Showbizz

FILIP CAR ULAZI U ZADRUGU DA RASTURI JOŠ JEDAN BRAK: Procurio njegov tajni plan, BILALU SE LOŠE PIŠE

Uprkos tome što su starleta Maja Marinković i jutjuber Bilal Brajlović sklopili brak samo za potrebe šou-programa Zadruga, cijela ta situacija u spoljnom sveijtu ima mnogo jači i ozbiljniji odjek.

Kako prenose mediji, lažni brak koji nema zakonske okvire učvrstio je odnos Maje i Bilala, a to je razbjesnilo Filipa Cara, koji je riješio da uđe u „bijjelu kuću“, rasturi vezu svoje bivše devojke i dokaže da je ona još slaba na njega.

– Ljubav Maje i Filipa bila je kratka, ali veoma turbulentna i strasna – počinje izvor blizak bivšem i budućem zadrugaru, i dodaje:

– Nemalo puta kada je tokom ove sezone bila u ljubavnim problemima s Bilalom Maja je Filipa pominjala samo po dobru i naglašavala da ga svi momci u rijalitiju imitiraju, ali da “ono nešto“ ima samo on, te da nijedan, pa ni njen aktuelni dečko i sada rijaliti muž, nikada neće biti Car. Filip prati dešavanja u imaginarijumu, posebno ono što se tiče Maje, a cijela njena situacija izazvala je u njemu potrebu da što pre uđe u rijaliti. On je dogovorio uslove učešća, ali kako sada stvari stoje, ulazi u Zadrugu 6 iz sasvim drugih pobuda.

Filp se kroz rijaliti program profilisao kao jedan od najjačih učesnika, a prošlu sezonu je definitivno i obilježio, ali pored finansijskog momenta, u „bijelu kuću“ ovaj put ulazi i zbog Maje.

– Honorar koji je dogovorio za ovu sezonu, a koji je uspio i da duplira, ne predstavlja glavni okidač zbog kog će Car postati ravnopravni takmičar Zadruge 6. On želi da uđe i rasturi vezu i brak Maje i Bilala i da dokaže da je ona još slaba na njega. Organizaciju vjenčanja i samu svadbu koju je gledao jako je teško podnio uprkos tome što je svestan da je sve to samo za potrebe šoua, ipak ono što je usleijdilo tokom prve bračne noći i Majino priznanje da na neki način voli Bilala i da joj je stalo do njega razbesnelo je Filipa i evociralo mu uspomene na vreme kada je on bio s njom u emotivnom odnosu. Proradila mu je sujeta i čvrsto je riješen da mu glavni zadatak u ovoj sezoni rijalitija bude prekid veze Maje i Bilala – završava izvor za Rijaliti plus.

Iako je prošle godine uspio da rasturi brak Dalile i Dejana Dragojevića, veza Maje i Bilala Filipu ne bi trebalo da predstavlja veliki problem. Da li je Car za Maju jošk car, ostaje da saznamo čim se useli u imaginarijum. (balasevizam.novi.ba)