“IMAO JE ZABRANU PRILASKA ZBOG NASILJA” Voditelj otkrio Bebicinu najveću tajnu, evo zbog čega se razveo od supruge! MAHAO DOKAZIMA

Showbizz

“IMAO JE ZABRANU PRILASKA ZBOG NASILJA” Voditelj otkrio Bebicinu najveću tajnu, evo zbog čega se razveo od supruge! MAHAO DOKAZIMA

Klupko istine odmotava se oko Nenada Macanovića Bebice i nakon što je sam ispričao kako je upoznao Miljanu Kulić, kao i da je zbog nje prekinuo kontakt s majkom, voditelj Milan Milošević otkrio je zbog čega se rijaliti učesnik razveo od supruge. Milan je sve šokirao kada je kazao da je Bebica bio nasilan.

U jednom momentu za crnim stolom povela se priča o odnosu Nenada Macanovića Bebice s njegovom porodicom, a on je odmah objasnio da je sa ocem prestao da komunicira kada se razveo, dok je sa majkom prekinuo kontakt kada je započeo vezu s Miljanom:

– Sa ocem sam u lošim odnosima jer nije podržavao to što sam se rastao od žene. Sa majkom sam u lošim odnosima znog Miljane. Sa zetom nisam u lošem odnosu, nemamo kontakt. On je pričao Miljani sve najgore o meni, tako da nemam šta da razgovaram s njim – rekao je Bebica, a nakon toga Marija Kulić i Milan Milošević spomenuli su da je Nenad bio na poligrafu.

– Šapnuo si Mariji nešto vezano za poligraf – iznenada je kazao Milan, a Marija je potvrdila.

– Kazao mi je da je išao za tamo neke prevare (na poligraf) – potvrdila je marija Kulić.

– Aha, a rekao je da svojoj ženi nikada nije ništa uradio, a imao je zabranu prilaska zbog nasilja – kazao je Milan, dok je Nenad negirao:

– To nije tačno!

– Tako piše u sudskom papiru koji ja imam kod sebe i mogu da ga pokažem – tvrdio je Milošević.

– Objavi ga, pa objavi ga – bio je uporan Bebica. (kurir.rs)