KUPALA SE GDJE JE STIGLA, KORISTILI POLJSKI WC- OVAKO IZGLEDA KUĆA U KOJOJ JE ODRASLA RADA MANOJLOVIĆ: Bili su siromašni (FOTO)

Showbizz

KUPALA SE GDJE JE STIGLA, KORISTILI POLJSKI WC- OVAKO IZGLEDA KUĆA U KOJOJ JE ODRASLA RADA MANOJLOVIĆ: Bili su siromašni (FOTO)

Otac pjevačice Rade Manojlović, i pored toga što njegova kćerka odlično zarađuje i nema potrebe da se brine za egzistenciju, radi u polju, ali i na pijaci.

Naime, kako je Rada rekla, on od ujutro do navečer ide u polje i radi, dok četvrtkom i subotom radi na pijaci, gdje prodaje, između ostalog, toalet-papir.

– Moj tata prodaje toalet-papir na pijaci. I ne samo to, već i hiljadu nekih drangulija, baterije za satove, sijalice, boce za plin… Različite sitnice. Naravno, ne mora da radi i već 15 godina ga molim da prestane, ali on ne želi. Voli da ima posao i svoj dinar. To ga održava u životu. Bavio se time i prije nego što sam postala popularna – napisala je pevačica na Tviteru.

Rada je odrasla u trošnoj kući u selu Četereže za koje je veoma vezana. Nakon majčine smrti živjela je sa sestrom i ocem, a prvi zarađeni novac od nastupa uglavnom je ulagala u novu kuću kako bi im obezbijedila konforan život. Kako se pisalo, pkevačica je u novu nekretninu uložila čak 100.000 evra. Oni su koristili poljski WC, a kupanje im je bilo snalaženje.

U dvorištu su gajili razne životinje, a kako je jednom prilikom rekla pevačica, ona i sestra Maja se nikad nisu bavile time jer je njihov zadatak bio da sređuju kuću. Traktori, kombi i razni krš mogao je da se vidi u dvorištu u kom je pevačica odrasla.

Koliko je pevačicin otac vredan i ne boji se posla, otkrio je za vreme korone, kada njegova ćerka nije mogla da radi i nastupa.

– Ako ne bude nastupa zbog korone, Rada će živeti od moje rakije. Razmišljali smo da napravimo brend i da piću damo ime ‘Radina rakija’. Moja deca su deca sa sela i zbog toga nikada ne moraju da brinu jer se ovde uvek nađe način da se preživi – rekao je Rade Manojlović, otac popularne pevačice. (balasevizam.novi.ba)