“IME MU POČINJE NA S” Maja otkrila da je imala AFERU sa oženjenim PJEVAČEM – Umiješali Rastu!

Showbizz

“IME MU POČINJE NA S” Maja otkrila da je imala AFERU sa oženjenim PJEVAČEM – Umiješali Rastu!

Osim o tome koliko se za samo nekoliko godina Maja fizički promjenila, konstantno se polemiše i o njenim ljubavnim odnosima, kako u Bijeloj kući, tako i van nje.

Da starleti prijaju ovakva govorkanja, govori i činjenica da je već nekoliko puta sama istakla neke stvari, a to je slučaj i sa posljednjom aferom kojom je Marinkovićeva zaintrigirala javnost. Maja je nedavno priznala da je imala strasnu vezu sa poznatim pjevačem, koji je u vezi sa pjevačicom, a kako je istakla u pitanju je opasan frajer.

Nakon što je aferu priznala pred svima, Maja je otkrila i da ime tog pjevača počinje na slovo S, pa se između ostalog spomenuo i reper Stefan Đurić Rasta.

Rasta i Maja su inače i ranije dovođeni u vezu, a govorilo se čak i da je reper sa zadrugarkom varao tadašnju suprugu Anu Nikolić. Maja je 2015. godine bila glavna manekenka u reperovom spotu za pesmu “Mala”, a upravo tada su i počele spekulacije o njihovom odnosu.

Pisalo se da se Rasta Maji oduijvek sviđao, da je bila njegov fan, te da je na svaki način pokušavala da ga upozna i da mu se približi. Kako se bavila modelingom, pružila joj se prilika da se pojavi u njegovom spotu. Maji je ovo iskustvo definitivno poslužilo kao odskočna daska u svijet rijalitija, a mediji su je potom u više navrata dovodili u vezu sa Stefanom.

Ipak, Maja je istakla da je njihov odnos bio striktno poslovan, te da sa Rastom nikada ništa nije imala osim saradnje na spotu.

– To se stalno komentariše, taj naš odnos. Mi nikada nismo bili u ljubavnom odnosu. Ja sam snimala spot za njega kao model. Stvarno nikada ništa nije bilo između nas, znate već da bih ja rekla da jeste – istakla je ona tada za “Ekskluzivno”.

– On nikad nije ni probao da mi priđe na taj način. Dok smo snimali taj spot on je bio u vezi sa drugom djevojkom. Zaista ništa nismo imali – tvrdila je Maja. (balasevizam.novi.ba)