“SA NJOM NEMAM APSOLUTNO NIŠTA!” Ivan Marinković pere se od odnosa sa Miljanom, otkrio pred svima kako je GLEDA! (VIDEO)

Showbizz

“SA NJOM NEMAM APSOLUTNO NIŠTA!” Ivan Marinković pere se od odnosa sa Miljanom, otkrio pred svima kako je GLEDA! (VIDEO)

Miljana Kulić dobila je pitanje koje se odnosilo na odnos njen sa Ivanom Marinkovićem. Zadrugari su se masovno ubacivali i davali svoja mišljenja.

– Da li ti je malo krivo što je Marija uspela da pokvari tvoj odnos sa Ivanom? – upitao je voditelj.

– Nije uspela da pokvari, uvek smo na toj relaciji. Ja sam spustila loptu, dokle će to da dovede. Ništa se nije poboljšalo, mene indirektno provocira – odgovorila je Miljana.

– Marija zna po zakonu da otac ima veća prava, nego baba – dodala je Jelena.

– Ne vidim poentu odnosa mog i Miljaninog odnosa. Ja sa njom nemam apsolutno ništa. Mogu da je gledam kao rijaliti učesnika. Sedi dole, glupačo jedna – rekao je Ivan Marini.

– Hrišćanski je opraštati, do 5,6 godine se dete razdvija, psihički je to najbitnije. Bolje pravii odnos nakon 4 godine, nego lažni – rekla je Jelena.

– Dete ovde nije došlo da bi ga ti video, nego da bude sa nama – rekla je Marija.

– Sad si bezobrazan, sad nisi fer, Mića njima ne sme da se zameri. Ko ovde kome tera inat? A ovoj Jelena nemoj da odgovoriš, nju sam podigao da bi se izblamirala bu*al*tina matora. A ti Mićo sram te bilo – rekao je Ivan za Marinu. (Kurir.rs)