ZAMJENILA STEFANA KARIĆA BRUTALNIM FRAJEROM! Jovana Ljubisavljević zablistala pored njega!

Showbizz

ZAMJENILA STEFANA KARIĆA BRUTALNIM FRAJEROM! Jovana Ljubisavljević zablistala pored njega!

Jovana Ljubisavljević nastavila je da se bavi manekenstvom, a oprobala se i u voditeljstvu od kada je napustila “Zadrugu” i sada je zablistala u novom spotu pjevača Nemanje Đurđevića. Jovana se nakon raskida sa Stefanom Karićem posvetila poslu i sada je zablistala u vjenčanici u novom spotu bivše “Zvezde Granda”

U spotu za pjesmu koja nosi naziv “Tuđa nevjesta”, Jovana pravi drušvo Nemanji i njih dvoje prosto blistaju dok glume par.

Jovana je popularnost stekla učešćem u rijalitiju “Zadruga”, a do nedavno je bila i u emotivnoj vezi sa, također rijaliti učesnikom, Stefanom Karićem.

Nemanja ističe da je saradnja sa Ljubisavljevićem bila fenomenalna i da je ona jedna predivna djevojka.

– Odlično smo se proveli na snimanju, Jovana je jedno divno biće i bilo je fenomenalno snimati kadrove sa njom – kaže Nemanja.
Jovana je za ovu priliku obukla i vjenčanicu, a pozitivni komentari na pomenutu numeru samo se nižu.

Podsjetimo, Nemanja Đurđević je mladi pjevač porjeklom iz Kruševca i ima 25 godine. Završio je srednju muzičku školu i kao i DIF.
Pored pjevanja, Nemanja obožava fudbal kojim se kao fudbalski sudija profesionalno bavio nekoliko godina.
Za sebe kaže da je uvijek pozitivan, nasmijan i pun energije, a mana nema. Priželjkuje da jednog dana ima karijeru kao Aco Pejović ili Dženan Lončarević. (balasevizam.novi.ba)