ĆERKA VAM IGRA RIJALITI PREKO KREVETA: Velika svađa Ane Veselinović i Ermine Pašović zbog Milice i Cara

Showbizz

ĆERKA VAM IGRA RIJALITI PREKO KREVETA: Velika svađa Ane Veselinović i Ermine Pašović zbog Milice i Cara

U emisiju “Specijal” uključila se Ana, majka Milice Veselinović, sa kojom je voditeljka Dušica Jakovljević porazgovarala.

Kako si? – pitala je Dušica.

Nikad ne reci da si loše, iako je najgore. Ja nisam za veze u rijalitiju. Samo jedno ne razumem, zašto je toliko tabu tema Car-Milica. Kad pogledamo sve te neke situacije, razvode, šta se sve dešavalo, mislim… Nisam za to, ne opravdavam, ali… – rekla je Ana.

Da li ti se dopada FIlip kao zet? – pitala je voditeljka.

Neću da pričam o tome, bilo ko da je u pitanju, ne podržavam vezu u rijalitiju. Ja ne znam šta je u glavi mog deteta, a tek Filipovoj. Ne želim da pričam nešto u šta nisam sigurna. Nemam ništa protiv Filipa. Ako je moja ćerka srećna… Eto, gospođica Ermina kaže da je moja Milica laka. Milica misli da je srećna, njena greška je što uvek ide srcem. Svako je vidi drugačije, ali ja sam je rodila, ja je poznajem najbolje. Ne iznosim mišljenje, jer je suviše rano da ga iznesem. Gledali smo prošlih sezona, videli smo Filipove veze, ali ne mogu unapred da sudim. Iskreno, ne sviđa mi se to što je u rijalitiju, da je spolja, drugačije bi se gledalo – odgovorila je Ana.

Kako si doživela druženje Milice i Aleksandre? – pitala je Dušica.

Nisam imala ništa protiv tog druženja, čule su se celog leta, znam da je Milica stvarno gotivila Aleksandru. Iskreno, koliko puta su se čule preko video-poziva. Milica mi je pokazala poruke da ju je kontaktirao Filip, izvinio se za uvrede, izvinila se i ona. Sad čujem nešto oko Mateje, to stvarno ne znam i ne mogu da pričam. Što se Marka Markovića tiče, Ermina je bila u tim godinama… – nastavila je Veselinovićka.

Vaša ćerka je namazanija i inteligentnija od mene u 35. Moj sin ima 16 godina, kad ih uporedim, to su nebo i zemlja. Ne možete se vaditi na te godine, ona nije naivna. Zna i te kako šta radi. Razumem vas kao majku, treba da stojite iza ćerke, ali ne možete da opravdate moljakanje, šaltanje sa Marka na Cara. Znamo i šta je bilo sa Mensurom, uvalila mu je sa Carem, trebalo je da ga ispoštuje. Vaša ćerka igra rijaliti, svaka joj čast na tome, ali ne preko one stvari – ubacila se Ermina Pašović.

Ja nemam prava da se mešam tu, ona je ugovor svojevoljno potpisala. Nisam u mogućnosti da utičem na nju, ja znam šta bih joj rekla. Odavde ne mogu da utičem na nju – nastavila je Veselinovićka. (e-turneja.com)