Dejan PRETI Aleksandrinim ŠOK SNIMCIMA?! Slovenka na ivici nervnog sloma: “Grdno će se POKAJATI!”

Showbizz

Dejan PRETI Aleksandrinim ŠOK SNIMCIMA?! Slovenka na ivici nervnog sloma: “Grdno će se POKAJATI!”

Burni ljubavni život Aleksandre Nikolić ne prestaje da intrigira javnost. Ona je ponovo obnovila svoju vezu sa Filipom Carem, o čemu smo već pisali.

Njena mama, Slovenka Nikolić oglasila se povodom brojnih kontroverzi koje izaziva njena kćerka.

Slovenka Nikolić i pobednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević na ratnoj su nozi otkako je on javno raskinuo sa njenom kćerkom Aleksandrom Nikolić preko Jutjuba zbog njenog ponašanja u aktuelnoj sezoni rijalitija.

Već smo pisali o Slovenkinoj reakciji na sinoćnje odnose njene kćerke i Cara. A sada je progovorila i o njenom odnosu sa nesuđenim zetom Dejanom.

Aleksandrina majka je priznala je da joj je Dejan već duže vrijeme odbijao telefonske pozive, da je spremna da podnese tužbe zbog narušavanja ugleda i časti njene kćerke, kao i da ju je nesuđeni zet lagao da kod njega nisu platne kartice njene ćerke, a sve vrijeme su bile.

Najšokantnije priznanje bilo je vezano za Aleksandrine snimke kojima joj Dejan prijeti! S obzirom na Slovenkine riječi, mnogi su posumnjali da su neki eksplicitni snimci u pitanju.

– Čujem, Dejan našao neke snimke moje… Znate šta, dosta mi je više tog primitivizma, ne zanima me! Mnogi su se zaigrali sa Aleksandrom, a ne bi trebalo. Misle da mogu tek tako, ali grdno će se pokajati zbog ovih postupaka – neustrašiva je Slovenka, iako smatra da je njen bivši zet “spreman na sve”. (balasevizam.novi.ba)