NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU?! Dušica Jakovljević BRUTALNO potkačila Subotićku zbog fotografije sa Karađorđevićima, GORE MREŽE!

Showbizz

NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU?! Dušica Jakovljević BRUTALNO potkačila Subotićku zbog fotografije sa Karađorđevićima, GORE MREŽE!

Dušica Jakovljević je u toku jučerašnjeg dana uputila javnu kritiku na račun pismenosti, a mnogi su se zapitali na koga je mislila. Međutim, mnogi smatraju da se ovo odnosilo na starletu Aleksandru Subotić.

Podsetimo, Dušica Jakovljević je putem društvenih mreža poručila:

– Nemam naviku da ispravljam ljude što se izražavanja tiče, ali primetila sam da javne ličnosti koriste ovu reč kada opisuju sebe, ili novinari tuđi uspeh, a koja mene strašno nervira. Prizeman – Ova reč ne predstavlja uspeh već opisuje neukog i prostog čoveka. Isto tako, svesna sam da ću dobiti brdo poruka i napada nakon ovoga, ali niko se nije rodio naučen…tu smo da jedni druge ispravljamo!

Iako Jakovljevićeva nije direktno spomenula Aleksandru Subotić u oči upada to da je nekadašnja zadrugarka baš ovu reč iskoristila u pogrešnom kontekstu, i to u opisu fotografije na kojoj pozira sa članovima kraljevske porodice Karađorđević.

– Ova slika definitivno zaslužuje da završi na mom Instagram profilu. Moj suprug i ja u društvu srpskog prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića i njegove supruge, princeze Katarine Karađorđević. Moram podeliti s vama da sam bila iznenađena koliko su naši princ i princeza prizemni i ljubazni ljudi – uživali smo boraveći u njihovom društvu – napisala je Aleksandra. (kurir.rs)