‘NIKAD SE LEPŠE NISAM OSEĆALA!’ Miljana priznala da se oseća kao na SEDMOM NEBU! Čolić progovorio o pomirenju sa Kulićevom: ”Voleo bih da…” (VIDEO)

Showbizz

‘NIKAD SE LEPŠE NISAM OSEĆALA!’ Miljana priznala da se oseća kao na SEDMOM NEBU! Čolić progovorio o pomirenju sa Kulićevom: ”Voleo bih da…” (VIDEO)

U toku je emisija ‘Radio amnezija’, koju vode i uređuju Miljan Vračević i Nenad Aleksić Ša. Prvi sagovornici su Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola.

Miljana i Zola su ljudi od kojih se uvek očekuje svašta. Emocije i kašalj ne mogu da se sakriju, kao što ni vi ne možete da sakrijete šta osećate. Vas dvoje ste jako interesantni. Kako se vas dvoje osećate? – kazao je Miljan.

Nisam ni sanjala da će mi ovako lepo biti. Jako se lepo osećam. Nedostajalo mi je da sa njim provodim vreme. Ispunjena sam, dobila sam volju. Volela bih da se ovaj zadatak produži – kazala je Miljana.

Oboje ste bili u emotivnom odnosu pre vezivanja – rekao je Miljan.

Ja nemam emotivnog partera od momenta kada su se juče sudbinske lisice stavile na ruke. Nemojte očekivati od mene da govorim o tome – kazao je Zola.

Rekao si da si se zaljubio u ovakvu Miljanu, da li može da se desi da to opet osetiš? – upitao je Ša.

Miljana ima dečka. Pored toga, svesni smo da smo povredili jedno drugo. Naneli smo mnogo bola jedno drugom. Miljan mene najbolje poznaje, ona zna da ja najviše volim da se zezam. Danas sam rekao da želim prstiće da joj masiram, što je Bebicu iznerviralo. Ona i ja to kapiramo, a nije mi logično da on ne shvata, a razume se u mnoge stvari – rekao je Zola. (e-turneja.com)