OBORILA GA S NOGU! Aleks priznala da se ni malo NE KAJE zbog raskida sa Dejanom, Car je nahvalio kao nikad: OVE STVARI ME KUPUJU! (VIDEO)

Showbizz

OBORILA GA S NOGU! Aleks priznala da se ni malo NE KAJE zbog raskida sa Dejanom, Car je nahvalio kao nikad: OVE STVARI ME KUPUJU! (VIDEO)

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”. Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Aleksandru Nikolić.

Da li se i dalje ne kaješ što nisi čutala i bila sa Dejanom sve do superfinala, nego si ušla sa Carem u vezu? – glasilo je pitanje.

Ne kajem se. Ja sam bila svesna da sam odnosila sve pobede i svesna sam da je bilo 10 mesta prazno, pa neko ispred mene. Ne kajem se, ovo je ispravnije je reći da nije to to i da su se ugasile emocije. Ne bih želela da mene neko laže. Pobeda me ne interesuje, ne zanima me šta je narod očekivao od mene. Oni su možda očekivali da pričam: “Volim te, Dejane,. Nedostaješ mi”. Ne živim za narod, živim za sebe – govorila je ona.

Ovo su stvari koje mene kupuju. Ja volim iskrenost i spontanost. Bolje iskreno biti u k..cu. Svidele su mi se stvari kje je govorila za stolom u momentima dok sam bio sa Milicom, kad je govorila da jojse ja sviđam, nije plakala, patetisala i radila stvari na koje sam ja alergičan. Sve mi se svidelo što je tih dana govorila, volim takve ljude, takve ljude poštujem. Bolje biti iskreno loš, nego lažno dobar. Drago mi je da ovako priča i sve dok ovako priča, bii zajendo ili ne, ja ću da je poštujem i cenim – rekao je Car.

Drago mi je da je Aleksandra naučila neke stvari i da ne treba lagati sebe i druge. Neka stvari idu njoj na dušu, uradila je šta ona hoće.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. (e-turneja.com)