BOLJE BITI ‘MU’ NEGO ‘MAU’ Car konačno progovorio, otvorio dušu o Aleks, Maji i Milici, Marinkovićeva sve vreme PECKALA

Showbizz

BOLJE BITI ‘MU’ NEGO ‘MAU’ Car konačno progovorio, otvorio dušu o Aleks, Maji i Milici, Marinkovićeva sve vreme PECKALA

Voditelj Milan Milošević je sledeće pitanje u emisiji “Pitanja gledalaca” pročitao Filipu Caru.

Da li si namerno uradio ono Aleks za slavu, a znaš kako je tebi bilo prošle godine za tvoj Božić, kada je “Ja volim svog dečka” tebe do k.vi izgr.bala? – glasilo je pitanje.

Osećam se krivim još za slavu, bio sam negativan, ali Aleks tad nije bila razlog. Ja sam neko ko za sve neke praznike nije neko ko je dobre bolje. Hteo sam da izađem, da ne prenesem Aleksandri negativnu energiju. Uvek me izluđuje ta alavost, nošenje u sobu, otimanje, uzimanje. Nisam došao iz takve kuće, Nisam imao nikakvu nameru, to je mojoj majci devojačka slava, znam kako moji gledaju. Ne osećam se dobro u tim momentima. Za ovo ostalo, na sve sam imao nešto da kažem, ali bolje da ne govorim. Smatram se krivim u nekim situacijama, zbog nekih stvari se i ja ne osećam dobro. Ono za “Mau”. Zaj*bano je biti mačka u životu, prema njima imam averziju, ta životinja nije u Bibliji. Ne znam dali je “Mu”, ali bolje da je “Mu”, nego da je “Mau”. “Mau” je odmjaukao. Isto smatram da ovde nema gospođa, gospođe su na drugom mestu. Tako da, sve ću da poslušam, saslušam. Nisam se izjašnjavao kao Milica da je zaljubljena u Marka, kao Aleks da voli “Mau”, Maja svog dečka. Nijednoj nisam obećao nešto, nisam rekao da sam zaljubljen, nisam rekao da volim – rekao je Car.

Što se tiče Majinog vađenja, mislim da bih mogao da napravim isto i da je Bilal ovde isto. Specifična je situacija između Maje, Aleks i mene, bile su neke ljubavi koje ne možeš ugasiti. Sve zavisi od toga kakav pečat ostaviš. Ja smatram sad da je Matora sa bilo kim ovde, da dođe Sanja, bila bi joj rak rana, tako sam ja Aleks i Maji, Bebici Miljana. To su ljubavi koje se dese i ostave trag, naročito kod nestabilnijih ljudi. Maja bi trebalo da uzme primer Aleksandre i da se tako postavi. Aleksandra protiv nje ne priča, ne podbada je, može neke stvari da nauči od nje. Isto tako i ona neke stvari. Milica ima 19 godina, imali smo nešto napolju, ne želim da budem surov, znam u kakvom je stanju Maja, pa ne želim isto, Aleks mi je draga, pa ne želim, inače bih ja to u dve rečenice – dodao je Filip.

Ja te znam kako dišeš, bila sam prijatelj 10 meseci sa tobom, u tvoju glavu mogu da uđem. Ja ti verujem za ono što si rekao u pabu. Ja odlučujem, ja sam bog i batina – rekla je Maja.

Ja odlučujem. Više bih te poštovao da kažeš kako stoje stvari, a ne da okreneš bubicu. Pokazala si u krevetu. Ako mene voliš kao čoveka, kako mogu da ti budem bitnija ja od dečka? – pitao je Car. (e-turneja.com)

https://www.youtube.com/watch?v=UNz4LZeszHs&feature=emb_logo