ŠOK! MILAN MILOŠEVIĆ TUŽIO MARIJU KULIĆ – Nišlijka BRUTALNO izvrijeđala voditelja “Nikada joj neću oprostiti”

Showbizz

ŠOK! MILAN MILOŠEVIĆ TUŽIO MARIJU KULIĆ – Nišlijka BRUTALNO izvrijeđala voditelja “Nikada joj neću oprostiti”

U novom izdanju nove sezone emisije “Između dvije vatre”, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas ugostili smo najpopularnijeg voditelja u regionu i šire Milana Miloševića.

Milan je zapalio studio kada je ispričao sve sočne detalje iz Bele kuće bez zadrške, pa otkrio da je raskid Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića bio neminovan.

– Da je to bila neka velika ljubav, njih dvoje se ne bi razdvojili tako brzo. Meni je Aleksandra za stolom rekla da nije svoja i da želi da bude ona-ona, a ne Dejanova djevojka. Ja se sjećam kada je ona ušla prvi put u Zadrugu, imala je ona dosta svoje podrške i visoko se kotirala, tada sam blokirao mnogo ljudi koliko su mi pisali – otkrio je Milošević, pa u rubrici “Rekla-kazala” potvrdio naslove iz medija da je tužio Mariju Kulić.

– Da, da, nisam ja tužio Miljanu, već Mariju Kulić, mi sada komuniciramo poslovno i službeno, jer sam ja na radnom mjestu, ona je u rijalitiju, ali ona zna da joj nikada neću oprostiti, ja sam to njoj rekao – kazao je Milan u emisiji “Između dvije vatre”

Pored rijalitija voditelj se osvrnuo na svoju karijeru prije Zadruge i odnosa sa estradnim zvijezdama kada je radio kao novinar, a potom i na svoj težak život sa ocem koji je bio u kandžama alkohola i vrlo nasilan prema cijeloj porodici, osim prema bratu koji boluje od Cerebralne paralize.

Milan je govorio i o svom odnosu sa Kijom Kockar o kojem se dosta pričalo da nisu u dobrim odnosima, ali je ekskluzivno progovorio i o svom ljubavnom životu o čemu voditelj nikada nije govorio (balasevizam.novi.ba)