SVE KAD TAD ISPLIVA VIDJELO, EVO ČIME SE FILIP CAR BAVIO PRIJE ZADRUGE: Radio je na ovom mjestu

Showbizz

SVE KAD TAD ISPLIVA VIDJELO, EVO ČIME SE FILIP CAR BAVIO PRIJE ZADRUGE: Radio je na ovom mjestu

Prošlost Filipa Cara isplivala na vidjelo.

Zadrugar Filip Car pobrao je simpatije gledalaca, sudeći po visokim pozicijama na finalu, ali i učesnica rijalitija, te se više ni ne zna broj onih koje je zaveo u Zadruzi.

Prošlost Filipa Cara bila je burna

Istetoviran, visok i krupan, sve što jedna žena može da poželi od muškarca, a još i temperamentan, pa prosto kao stvoren za ženski svijet.

Filip inače dolazi iz Crikvenice, mjesto pored Rijeke, rođen je 14.09.1993. a radio je kao obezbjeđenje u klubovima. Car je sebe predstavio kao „opasnog momka“ koji je odrastao na ulici, a o svojoj burnoj prošlosti otvoreno govori.

Međutim, nakon što je prošao težak put u životu, suočio se sa mnogim nedaćama, Filip je odlučio da uđe u rijaliti, gledajući na ovaj projekat kao rehabilitaciju i put u kom će ponovo pronaći smisao života.

Car je pored burnih reakcija, ipak uspio da osvoji mnoge djevojke, pa je tako odmah po ulasku pobrao simpatije Mine Vrbaški, Sanje Stanković, Aleksandre NIkolić, a kasnije i Maje Marinković. Poslije napete i žestoke borbe u rijalitiju, iz kog je izašao bez dinara, Car je donio odluku da ponovo uđe u rijaliti.

Kada je ušao u petu sezonu rijaltiija „Zadrugu“ odmah je počeo da osvaja srce udate Dalila Dragojević, a poslije nekog vremena je uspio, te je Dalila ostavila Dejana zbog njega. Nakon izlaska iz Zadruge 5 rekao je da više neće učestovati u rijaliti formatima, ali je ipak ušao i akteulenu sezonu „Zadruge“.

Filip ni ovog puta nije imao mira, te se odmah bacio na osvajanje Aleksandre Nikolić koja je bila u vezi sa Dejanom Dragojevićem, ali ju je on javno ostavio zbog odnosa sa Filipom, piše Ekskluziv. (balasevizam.novi.ba)