‘NJEGOVU ŽENI NE BI SMELA POGLEDATI’ Anđela istakla da je ne pogađa epitet RASTURAČICE BRAKOVA!

Showbizz

‘NJEGOVU ŽENI NE BI SMELA POGLEDATI’ Anđela istakla da je ne pogađa epitet RASTURAČICE BRAKOVA!

U toku je emisija ”Pitanja novinara.” Novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević, postavio je pitanje Anđeli Đuričić.

Šta to ima Zvezdan, što nisu imali drugi? – upitao je Darko.

Imam slobodu da mu kažem stvari koje nikome nisam nikome ispričala. Ja ne pričam mnogo sa ljudima. Njega sam nesvesno primila u drušvo. Kada su stvari izmakle kontroli shvatila sam da mi više nije samo drug. On ima neku toplinu. Neiskvaren je, ponaša se kao dete,a zapravo je jako pametan i može da uddeli dobar savet. Kupio me je sitnicama. Danas je teško naći osobu koja me razume, kao što on mene razume. U svakom trenutku je uz mene, ne libim se da mu pokažem kako se osećam. Moje prehodne dve veze, nisu imale taj kvalitet, koji ima ova – rekla je Anđela.

Niko nije pomišljao da ćeš ti uraditi takcve stvari. Mišljenje mnogih je da se to od tebe nije očekivalo – kazao je Darko.

Ni ja nisam mogla da verujem. Nisam očekivala da će mi se ovo desiti. Mislim da ovo ne bi smela nijedna devojka da dopusti sebi, ali se meni desilo – istakla je Anđela.

Da li se kaješ jer si tokom prethodnih sezona osuđivala veoma okrutno i surovo Taru Simov i Mimu Šarac – upitao je Darko.

Taru nisam osuđivala. Što se tiče Mime, ne kajem se, jer je se ona poigravala sa Grujom. On je u jednom momentu ostavio ženu, ali i decu – kazala je Anđela.

Da li misliš da si ispravnija od Mime, Tare i Maje Marinković? Na početku si govorila da si ti drugarija od njih – upitao je Darko.

Ne želim da govorim o tome da li sam ispravnija. Nas dvoje nismo imali ništa fizički, dok nije došlo do razgovora u subotu. Komentari Miljana i Filipa su me ohrabrili. Prihvatila sam da sam kriva, ali sam se zaljubila. Loše bi bilo da sam imala nešto sa njim, a govorila da se ništo ne dešava – kazala je Anđela.

Koliko često misliš o Zvezdanovoj Ani? – upitao je Darko.

Neprijatno mi je jako jer se ovo desilo. Mislim da nemam kredibilitet da govorim o toj ženi. Moja krivica je 50%, kao i njegova. Blam je je da pričam o tome. To je prva osoba kojoj sam naškodila – rekla je Anđela. (e-turneja.com)

https://www.youtube.com/watch?v=zh-Vz1_4AkM&feature=emb_logo

https://www.youtube.com/watch?v=DK_n_F4NkIo&feature=emb_logo