OTKRIVEN HONORAR FILIPA CARA! Zadrugar zaboravio na kamere, pa se izlanuo, a zbog jedne izjave fanovi ga URNISALA NA MREŽAMA

Showbizz

OTKRIVEN HONORAR FILIPA CARA! Zadrugar zaboravio na kamere, pa se izlanuo, a zbog jedne izjave fanovi ga URNISALA NA MREŽAMA

Poznato je da je Filip Car i u prethodnim sezonama Zadruge često pričao o honorarima, a sada je otkrio koliko zarađuje za svoje učešče u rijaliti programu, a svojom izjavom razbesneo je javnosti.

Naime, tokom ćaskanja sa cimerima on je otkrio da na nedeljnom nivou dobija 3.000 evra, a kako je istakao, i to mu je malo, jer se mnogo daje za rijalitiji. Ova njegova izjava navukla je gnev auditorijuma.

– Sve je to muka. Dobijam tri i opet mi je malo, meni je to malo. Puno se dajem ovde. Dogovorio sam toliko i nadam se da ću dobiti svoje pare, u prošloj nula”, otkrio je Car dok je Aleksandra ležala pored njega, i spomenula istu cifru od 3.000 evra – priznao je Car, pa su se ispod klipa nizali mnogobrojni negativni komentari.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Samo_realno (@samo_realno6)

“Da li stvarno verujete njegovim lažima?”, “Fuj, odvratan je”, “Za šta njemu plaćaju? Lik je užasan”.

Podsetimo, Biljana Dragojević se juče po prvi put oglasila nakon Dejanovog raskida sa Aleks, a Filipa je tom prilikom žestoko ponizila. (kurir.rs)