“BIO JE LAŽAN I DEGUTANTAN U SVEMU!” Miljan nastavlja pljuvati Bilala Brajlovića, pa podržao odnos Maje i Sauera

Showbizz

“BIO JE LAŽAN I DEGUTANTAN U SVEMU!” Miljan nastavlja pljuvati Bilala Brajlovića, pa podržao odnos Maje i Sauera

Pitanja gledalaca oduvek podignu veliku prašinu, ali i nateraju zadrugare da iznesu svoje stavove i mišljenja, za koje mnogi ni ne slute da imaju. Jedno je sigurno, a to je da se strasti nikada ne smiruju.

– Zašto Bilalu iza leđa Maji nameštaš Sauera, a nekada si mu bio prijatelj? – glasilo je pitanje vernog gledaoca, koje je upuito Miljanu Vračeviću..

– Ništa to nije iza leđa. Maja je ostala sama, neko treba da bude pored nje. On je malo pao, a vide se emocije među njima. Mislim da je to u redu, ako je pitanje zbog Bilala. Sa Majom sam zar.tio zbog njega, a na kraju nije ispao korektan prema meni. Bio je lažan u svemu. Ponašao se kao deta. Imao je priče, koje su bile jako degutantne, govorio je da je bio sa celim Sarajevom. Potpuno mi je okej da Sauer i Maja budu zajedno. Bilal nije bio cvećka, imao je pored Maje, afere i sa Kovačevićevom što ne bi bila i ona srećna sa nekim – rekao je Miljan.

– Svi mislimo da je dobro da Maja nađe neku srodnu dušu, da ne bi bila sama. Ne zna da funskiconiše sama. Pitanje je da li će Janjuš ući kao i Čorba. Car je pokazao da ga ona ne zanima, osao je Sauer. On je pokazao da ga Maja intersuje, još dok je Bilal bio tu. Videla sam ih zajedno pre neki dan da sede, delovalo mi je kao da tu nešto postoji. Neka bude srećna, a Sauer bi mogao sam da se izjasni po pitanju ovoga. Dok je Bilal bo tu, Sauer se okretao za Majom, od momenta kada je dobio kritike od nas, on se povukao – istakla je Marija.

– Mislim da sam se odlično snašla kao rijaliti igrač, ne treba mi niko, da bih bila jaka. Emocije moraju da postoje, da bi se u neki odnos ušlo. Raspoložena sam i srećna – kazala je Maja. (e-turneja.com)