DANAS SI POKAZALA DA SI NAJGORA: Neca osudio Maju zbog AKCIJE na Božić, priznao da je Aleks ipak NIVO IZNAD nje! (VIDEO)

Showbizz

DANAS SI POKAZALA DA SI NAJGORA: Neca osudio Maju zbog AKCIJE na Božić, priznao da je Aleks ipak NIVO IZNAD nje! (VIDEO)

Na večerašnjoj “Igri istine” pitanje je postavio Nenad Macanović Bebica , a bilo je upućeno Nenadu Laziću Neci.

Neco, reci svima šta si pričao nama o Majinom postupku – rekao je Bebica.

Ja sam istraumiran. Ovaj praznik treba da bude najsrećniji. Božić je sveti praznik. Neki kažu da za Božić treba da se vodi ljubav i prave deca, ali Maja danas nije vodila ljubav nego se čerečila. Skakala je od poda do plafona, pokazala da joj ništa nije sveto – pričao je Lazić.

Bog je stvorio Adama i Evu. Spopadao si Boru, mešao se u odnos sa Milicom, sad kao ovde neštop Isus Hrist. Jedi g*vna – odgovorila je Maja.

Zgrozio sam se tvojim ponašanjem. Danas si pokazala koliko si jadna i bedna, koliko nemaš svoj stav. Pokazala da je Car bio u pravu za sve, vratio joj je za sve što mu je uradila. Ponizio ju je najgore. Znamo da Filip ne može Maju da gleda očima. Ovo je jako jadno, da te snimaju sve kamere kako se čerečiš za praznik. Danas si pokazala da si najgora. Sve vreme si lagala da voliš Bilala. Danas ti se ispunio san, dokazala epitet koji ti je Čorba dodelio – dodao je Neca.

Ja sam gospođetina, radim sve iz ljubavi. Neco, nemaš argumente. Dovoljno je da te vizuelno pogledaju – govorila je Marinkovićeva.

Nije ni Aleksandra presveta, ali je danas pokazala da je gospođetina. Kad bi se vratila Caru, pokazala bi da je ista kao Maja. Danas je pokazala da je nivo iznad Maje – govorio je Neca. (e-turneja.com)