VOLELA BIH DA SE IVAN I MILJANA POMIRE: Marinković priznao da drži Mariju u šaci, ona otkrila detalje tajnog razgovora, pa preplakala reku suza zbog Željka

Showbizz

VOLELA BIH DA SE IVAN I MILJANA POMIRE: Marinković priznao da drži Mariju u šaci, ona otkrila detalje tajnog razgovora, pa preplakala reku suza zbog Željka

Marija Kulić i Ivan Marinković nasatvili su da se raspravljaju oko njegovog nezanja o sinu Željku.

Marija kako ti gledaš na to Ivanovo sprdanje za datum rođenja rođenog deteta? – pitao je Darko.

Mislim da se nije sprdao nego da nije naučio tačan datum i najlakše mu je bilod a kaže to. Niko se ne bi sprdao da zna, ne znam št aje veća sramota, da ne zna kad je ili da se sprdao. Pa i Jelena je zapamtila, ja sam Jelenin datum zapamtila. Ivanu je najbitnija ona i da dobije dete sa njom. Kad bi sa njom dobio dete Željka ne bi pozvao i ja nemam rpavo da mu zabranim, ali me povređuje jer je moje zlatno unuče odbačeno. Ne želim da merim koji ima veće greške ako roditelj prema detetu, ali ta njihova prepucavanja ne treba da dovedud o toga da se detetu zabrani kontakt. Čula sam Miljanin stav, mnogo je ljuta – rekla je Marija.

To radi ona. Čemu to šta sam ja radio. Što mi ti nisi zamerila to, ona enma pravo – rekao je Ivan.

Nisam bila idealna majka, ali sam zarađivala za svoje dete. Ja sam dete u duši. Biću idealna posle ovog rijalitija – rekla je Miljana.

I ja ću posle rijaltiija biti idealan, evo – rekao je Ivan.

Imaal sam oslonac moju majku, imala sam strahove i panične anpade. Dala sam sve od sebe koliko sam mogla. Nije mi bilo dobro kad sam se porodila, bila sam u teškoj depresiji, roditelji su mi se razboleli – plakala je Miljana.

Pričao si da nije tvoje dete, da treba da se radi DNK – rekla je Marija.

Ne, ne, ne, to nikad nisam radio. Nije istina. Ko je prvi i da li sam ja sa tobom i Miljanom pričao da ću priznati da budem otac, ona je pokazala NN ničim izazvano – rekao je Ivan. (e-turneja.com)