‘AKO SAM U BLATU, NE TREBA DA SE VALJAM!’ Aleks dirnula Carevu slabu tačku, promenio sve boje kad je priznala da tek sad RAZUME Dalilu! (VIDEO)

Showbizz

‘AKO SAM U BLATU, NE TREBA DA SE VALJAM!’ Aleks dirnula Carevu slabu tačku, promenio sve boje kad je priznala da tek sad RAZUME Dalilu! (VIDEO)

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”. Voditelj Darko Tanasijević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Filipa Cara.

Da li ipak više voliš Aleks jer nećeš keks pored nje kao što si pred Dalilom ili Majom? – glasilo je pitanje.

Ne znam ne bih poredio, čuo sam da je ona mene poredila sa nekim bivšim rijaliti igračima i mojim neprijateljima – počeo je Car.

Ja sam rekao da je od određenih zadrugara pokupio stvari koje su radili i da to ovo radi ove sezone – dodala je Aleks.

Prazna mi je priča da me kompleksiraju, ja ne idem putem i ne kupim. Ja sam toliko specifičan, kao niko nikad. Imam odnose, imam ljubavne veze. Ja ću onda da se složim sa ljudima da Aleksandra kopira Dalilu i sa jučerašnjim izlaganjem Ivana Marinkovića da ona kopira Dalilu. Ja koliko god da sam na ružan način izašao iz odnosa ne dozvoljavam da govorim neke ružne stvari, nadam se da neće ni ona jer nećemo dugo. Sa Dalilom je bio specifičan odnos, toliko smo se voleli, a mrzeli, to ni sa kim nism doživeo. Svaki odnos je za sebe, nisam nijednu devojku gledao na isti način. Slična je situacija, imao sam odnose ne toliko daleko od nje i delio nas je samo jedan zid. Možda bismo Maja i ja zaspali da Aleksandra nema koncerte u izolaciji – pričao je Filip.

Bila mi je lepa žurka, super sam se provela. Ako mi možete da imate odnose, mogu i ja koncerz. Prvo sam se osećala šokirano, tužno, besno i jadno, a sad mi je smešno. Meni je žao što sam deo cele ove priče, prvi put u životu me je sramota nečega. Ja pokušavam da se sklonim, da ne komuniciram sa njim, ali moram da snosim posledice za svoja dela. Ako upadneš u blato, ne treba da se valjaš. Pozdrav za njegovu porodicu, to su divni ljudi – govorila je Aleksandra.

Nemoj ti da pozdravljaš, ne volim ja kad se pljuje, a ni hvali. Moji prijatelji, verovatno i auditorijum čim smo imaloi SMS pobedu, mogao sam da napravim iskustvo i naprvim sliku kako je gledamo na nađ odnos, a mene to nije sprečilo da ga završim. Kažu da sam lud i da namerno idem da budem najgori. Ako sam loša kopija i valjajuje blato, zašto sa mnom? Dovoljno dobro ona mene poznaje. Je l’ sam ja obećavao brda i doline? Ljubav? Kleo se u nešto? U druženju sam hteo da pobegnem više puta – odbrusio je Car. (e-turneja.com)