Zvezdan progovorio o Anđelinom bezobrazluku, otkrio da li je bio na ivici raskida, ona priznala da je kriva za sve: BRINE O MENI KAO NIKAD NIKO! (VIDEO)

Showbizz

Zvezdan progovorio o Anđelinom bezobrazluku, otkrio da li je bio na ivici raskida, ona priznala da je kriva za sve: BRINE O MENI KAO NIKAD NIKO! (VIDEO)

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”. Voditelj Darko Tanasijević naredno pitanje pročitao je Zvezdanu Slavniću.

Da li si u nedelju pokušao da raskineš sa Anđelom?

Ne, naravno. Ono je bila neka raspravica koju smo rešili – rekao je Zvezdan.

Ona nije znala šta ju je snašlo, baš ste se mimoilazili u stavovima – rekao je Darko.

Biće to još sto puta sigurno, ali ne, naravno da nisam. Da sam hteo da raskinem ne bih se raspravljao. nadam se da neće biti toliko učestalo i dugometražno, ali dobro. Ne znam šta sam joj sve rekao. neke te stavri koje, tj. to što kažem doći će na to moje. Pričam joj prijateljski, ona ima taj neki bunt, pa posle dođe i kaže da sam u pravu i da shvata šta se desilo. Nikad ne bih pričao samo da bih bio pametniji, ne teram mak na konac – rekao je Zvezdan.

Da li je njeno mišljenje jer je mlađa po difoltu pogrešno? – pitao je Darko

Želim da joj pomognem. Ona je takva kakva jeste, nisam hteo da je menjam i učim, samo kažem kao što bi i ti rekao svom priajtelju da za neke stvari nema potrebe da radi jer je kvalitetan čovek i jako lepo vaspitana. Nisu to ne znam kakve stvari da bi se ona menjala iz korena. Kad ud.riš u zid što se tiče priče, bolje da odeš, pa se vratiš. Otišao sam da popijem sok i vratio se. Neke stvari su kroz moje oči, ne kroz moje oči već je tako. Ne želim da je menjam, ali za neke stavri nema potrebe da se tako ponaša – rekao je Zvezdan.

Problem je bio jer sam teška, tvrdoglava i mislim da sam uvek u pravu. To je generalno moj problem u svim odnosima, malo sam teška i teško popuštam. Kad shvatim da sam pogrešila stvarno se pokajem. Problem je bio moje ponašanje što sam mu stalno sitnice zamerala. Kad smo se družili nismo mogli da zameramo jedno drugom sitnice. On je tih nekih par sitnica zamerio i nakupio i pokazao mi da nisam u pravu. Ne brani mi da iskažem svoj sztav, nego mi samo govori da ne ulazim u bespotrebne rasprave. U nedelju sam stvarno samo ja kriva i mi žene imamo te bubice i tražimo povod za svađu da bi nam bilo lakše. Bila je to zdrava rasprava. Ja se teško navikavam da on spava sa mnom u krevetu jer sam navikla da mi sve bude sređeno, ali sad je u dvoje i navikavam se. Čovek je svih dana dok mi je bilo loše pazio, vodio računa i brinuo kao niko nikada o meni. Smatram da je dobro što se desilo- rekla je Anđela. (e-turneja.com)