HAOS PREKINUO NOMINACIJU! Aleks skočila na Ivana, otkrila detalje njihovog razgovora

Showbizz

HAOS PREKINUO NOMINACIJU! Aleks skočila na Ivana, otkrila detalje njihovog razgovora

Voditelj Marko Đedović je nakon Lazara Čolića Zole dao reč Ivanu Marinkoviću, kako bi izneo svoju nominaciju.

Ja neću analizirati onako kao ostali, moram da kažem da sam saglasan sa većinom stvari koji su mnogi naveli. Ja ih ne znam iz tih trećih i četvrtih sezona, osim poslednje. Gledam ih kao zaljubljene. Filipa Cara sam pratio u prethodnoj sezoni, a to je čuvena veza njega i Dalile. Počeću od Aleksandre, neću se ponavljati da kažem kakav je naš odnos bio na samom početku. Ja sam Aleksandru gledao kao devojku zaljubljenu do ušiju, kao ljubav koju je ostavila kod kuće. Neodumica je bilo ono što smo ona i ja pričali. Ja mislim da u ovih četiri meseca, Aleksandra i ja nemamo sat vremena razgovora.

Nekako smo naglo prekinuli taj drugarski odnos. Mislim da je Aleksandra na prvom mestu, neću pričati o tome ko se igra, a ko ne, osoba koju je rijaliti poneo. Mislim da je Aleksandru poneo nastavak ovog rijalitija, ovaj prostor i to neko, ne znam koji izraz da upotrebim, to je neko opravdavanje svoje bitnosti u prethodnoj sezoni – rekao je Ivan.

To je ono što je meni Ivan pričao u krevetu. Kada sam mu se ja žalila da me spajaju sa Markom, da sam mu dao jastuk i ostalo, baš ovo što priča on sada da ima takvu sliku, on je meni pričao da se od mene očekuje nastavak prošle godine. Pitala sam ga kako misli, on u svojoj glavi osmisli svoj film kako treba da se ponašamo i priča da to ja radim. Kaže da će ovde biti priča da je mene Dejan ostavio, ja ne znam, pa ću kao da uđem u vezu sa nekim, pa ću ja kukati i plakati – skočila je Aleks.

Je l’ to bilo u trenucima kada ste pričali da bi za rijaliti bilo dobro da on ostavi Jelenu, a ti Dejana – pitao je voditelj.

To jeste istina, ali se ne sećam da li je to bilo tada. Ne verujem da je to bilo u ljubavnom smislu. Posledica je da ti Filip Car kaže da si zaljubljen u mene – rekla je Aleks.

Mislim da je Aleks ponovila ono što sam ja rekao…Imam apsolutno iskustvo sa učestvovanjem, što sa gledanjem rijalitija. Normalno je da će Aleksandra biti glavna tema. Objasnio sam joj da će biti kao devojka pobednika koja je ušla bez istog, da će biti centar – rekao je Ivan.

Ja ne znam da li su ovi ljudi bili u kući, ja sam prestala da pozdravljam Dejana, mislim da je tada trebalo da bude jasno – rekla je Aleks. (e-turneja.com)