‘ZAVARAVALI SMO JEDNO DRUGO!’ Car nazvao Aleks svojom GREŠKOM, nabrojao njene LOŠE OSOBINE! Istina je da sam perfidna, ali…

Showbizz

‘ZAVARAVALI SMO JEDNO DRUGO!’ Car nazvao Aleks svojom GREŠKOM, nabrojao njene LOŠE OSOBINE! Istina je da sam perfidna, ali…

U toku je emisija ”Pitanja gledalaca”. Naredno pitanje postavljeno je Aleksandri Nikolić.

S obzorom da si jovani Jeremić rekla da je najiskreniji. Da li se to odnosi na stvari koje izusti tokom svađe? – glasilo je pitanje.

Ne, ja sam mislila na to kad kaže da je ženskaroš. Ni pola od onoga što kaže tokom svađe nije istina – rekla je Aleks.

On je rekao da si lažov i proračunata. Da li je to istina? Istakao je u par navrata da imaš sumnjivu prošlost – kazao je Darko.

Jesam kvarna i proračunata, to su moje mane, a ovo ostalo nije – kazala je Aleks.

To nisu mane, nego trajne karakterne osobine. Ne možemo ih menjati u ovoim godinama. Ne mogu da budem iskren po potrebi, ni da lažem po potrebi. Ona ima mane i vrline.. Ona je loša za mene, kao moj izbor devojke. Ona je devojka koja može dpovesti do velikih promlema u mom bitisanju ovde. Greša je jer sam bio sa njom. Zavaravali smo jedno drugo. Namazana je, a to mi se ne dopada – rekao je Car.

Ja sam rekla čime sam se bavila, ne smatram da je to nemoralno. u svađi sa mnom si govorio i šta jeste i šta nije. On je taj koji vrti par devojaka – rekla je Aleks.

Kada sam otišao od tebe, nisam rekao da si folirant, nego da me neke stvari gušde, ne zbog treće osobe – kazao je Car. (e-turneja.com)