‘DROBIŠ MI MOZAK!’ Zvezdanu PREKO GLAVE Anđele i njenog ponašanja! Đurićeva pokušava da spusti loptu, dok on ludi: Ne mogu da te shvatim! (VIDEO)

Showbizz

‘DROBIŠ MI MOZAK!’ Zvezdanu PREKO GLAVE Anđele i njenog ponašanja! Đurićeva pokušava da spusti loptu, dok on ludi: Ne mogu da te shvatim! (VIDEO)

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić ušli su u raspravu dok su bili u izolaciji. Zadrugar je zamerio Anđeli što ima ishitrene reakcije, koje dovode do toga da on misli da mu njegova devojka ne veruje.

Bezobrazna si, da sam sa njom u izolaciji ne bi trebala ni da dođeš ovde. Ako misliš da ćeš biti blizu mene i da ćeš me sprečiti u nečemu, to ne ide tako. Opet vrištiš! Ako misliš da će nešto da se desi bolje da odeš pa da vidiš. Tebi je bolje da dođeš sada zašto – rekao je Zvezdan.

Zato što bi se prevrtala tamo u krevetu, ovde bi spavala – kazala je Anđela.

Nema potrebe da mi sižiš danas oko šale šta ću ja da budem u filmu. Danas sam te pustim jer mi je bilo slatko, posle neću. Ne mogu da te shvatim, ni ti ni sto stvari ne može da me zadrži da ja nešto uradim – rekao je Zvezdan.

Shvatila sam šta si hteo da kažeš. Ukoliko vas pošalju u izolaciju, ja trebam da budem u sobi mirna? – kazala je Anđela.

Joj Bože! Ako misliš da ću nešto uraditi nema potrebe da budemo zajedno, a ne da me juriš. Drobiš mi mozak, zbog jedne reči pričam sa tobom 20 minuta. Ne mogu već me hvata nervoza. Ne treba da reaguješ onako, ništa se nije desilo, da bi tako reagovala – rekao je Zvezdan. (e-turneja.com)