“DALILA MI JE BILA NAJVEĆA LJUBAV, PA SI SA NJOM…” Car i Janjuš su ovo krili mesecima – isplivali svi problemi

Showbizz

“DALILA MI JE BILA NAJVEĆA LJUBAV, PA SI SA NJOM…” Car i Janjuš su ovo krili mesecima – isplivali svi problemi

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” Ivana Šopić je pročitala pitanje za Marka Janjuševića Janjuša.

– Zašto zameraš Filipu što je spomenuo da ste ti i Sanja ležali zajedno, čak je i Mensur bio detaljniji i opisivao dešavanja između vas – glasilo je pitanje.

– Iskreno da odgovorim, mene ova priča ne interesuje. Ja baš zbog svega ovoga zameram Filipu i to je sve što ja ne želim – rekao je Janjuš.

– Ja sam samo izneo ono što je prostim okom viđeno – rekao je Car.

– On je rekao da smo imali s*ks.alni odnos – odbrusila je Sanja.

– Janjuš toliko meni zamera nešto, a ja njemu ne treba da zameram kad raskinem sa Aleksandrom, a on joj priđe – nastavio je Filip.

– Je l’ ćemo da se vraćamo? – pitao je Janjuš.

– Dalila mi je bila najveća ljubav, pa si sa njom snimao tiktokove – rekao je Car.

– Ja sam tebe smatrao drugom, ti mene nisi i to je završena priča. Mene Maja ne zanima, Aleksandra me ne zanima i uvek sam govorio da mi je krivo što se nisam družio sa Filipom nego što sam bio sa Majom – pričao je Janjuš.

Njihov razgovor prekinula je Careva svađa sa Žanom Đorđević.

– Ja ti nisam Maja, ni Aleksandra ja ću u ludnicu da te oteram. Ja ne stajem i ja idem do kraja, ja ću tebi da objasnim ko kosi, a ko vodu nosi i u rijalitiju, a i napolju. Ti si mečka za šetnju – govorila je Žana.

– Ti si na mom rođendanu igrala na stolu kao mečka – rekao je Car.

– Filip ovde i Filip napolju to nema veze sa vezom. Da li su se meni neke stvari svidele prvom? Ovde nije poenta Sanja, nego prva stvar koja je bila kad si rekao: “Rekla mi je Maja za ovo ili ono”, meni je to prvo zasmetalo – rekao je Janjuš.

– Tebe boli k*rac za prijatelja, za devojku, ti si takav. Tebe boli k*rac za ceo svet – dodao je FIlip.

– Kad sam bila u odnosu sa njim(Filipom) slao si mi poruke sa lažnog profila, bio je upisan Anđela, a Miona i ja smo imale tu šifru u “Zadruzi 3” za njega, pa mi je slao poruke da li sam srećna… Kad sam izašla diskvalifikovana i kad smo se čuli na telefon priznao mi je da je to on – ubacila se Maja.

– Njemu zameram jer ona misli da se zbog nje sad raspravljamo. Mene Maja da brani koja me ne interesuje za sedam živoita – pričao je Janjušević.

– Meni neke stvari nije rekao dikrektno, nego sa strane. Od našeg pomirenja smetale su mi mnoge stvari, ali mu nisam rekao – dodao je Filip.

Detaljnije pogledajte u nastavku: (e-turneja.com)