NEZAPAMĆENI LOM UŽIVO NA PINKU: Anđela brutalno izvređala sebe, pa se kao furija spustila na Zvezdana! Ljubavnica uništila Slavnića pred svima

Showbizz

NEZAPAMĆENI LOM UŽIVO NA PINKU: Anđela brutalno izvređala sebe, pa se kao furija spustila na Zvezdana! Ljubavnica uništila Slavnića pred svima

U toku je emisija “Gledanje snimaka”, a prvo su zadrugari imali priliku da vide skandalozan raskid Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, na šta je Anđela burno reagovala, zaplakala, pa izvređala sebe, a onda napustila Belu kuću:

– Zvezdan je moja žrtva! Ovo je predstava naše veze, ja molim za ljubav, koju ne dobijam, a on slaže igračkice, kakva sam ja glupačica. Toliko sam sad kivna na sebe, ne mogu biti jadnija nego što sam bila u vezi sa njim. Ja na sve pristajem i evo šta dobijem na kraju. Da sam bila pametnija, ne bih došla do ovoga do čega sam došla. Da sam imala svoj stav… Ja sam ozbiljna glupača, a on je jedan ozbiljan gospodin. Ja sam glupačetina, sve sam zaslužila, nemam mozga u glavi kad se zaljubim. Sramota me je svog ponašanja, sve sam trpela zato što stvarno volim, stvarno je iskreno. On mene nije voleo, ali ja tek sad to vidim. Ja sam zbog njegovih nervnih slomova tražila krivca u Ani, za sve sam u njoj tražila krivca. On je muškarac koji voli samo sebe, a ne da mi se obećava porodica – plakala je Anđela i izletela iz Bele kuće.

– Nije to tako, ako sam ja nju smuvao zbog toga, sad je sve preokrenula, ovo je teška smejurija, vidim sad šta radi. Ne mogu da te gledam, odvratna si mi – pravdao se Zvezdan.

– Ja sam ti samo tražila da budeš muškarac. Ti voliš samo sebe, osvojio je mene, jer nijedan drugi nije mogao, ali to se samo tako kaže. Ja sam te večeri doživela nervni slom. Danas želim ovo da rešim, pa da te sklonim iz života od danas. Kolika sam jadnica bila, druže. Nisi spreman za ono što te čeka sa mnom!- vikala je ona.

– Gledala je kako mene Ana provocira, pa sada isto radi. Ja sam bezobrazan, jer je ona igrala po mojim pravilima. Da li sam ja ostavio ženu koju sam najviše voleo? Šta je ona uradila, sprdaju se, jer je postala sprdnja – govorio je Slavnić. (e-turneja.com)