IMA 37 GODINA I JOŠ JE DEVICA: Lepa sportistkinja čuvala svoju nevinost, a sada ima problem zbog toga!

Zanimljivosti

IMA 37 GODINA I JOŠ JE DEVICA: Lepa sportistkinja čuvala svoju nevinost, a sada ima problem zbog toga!

Kaže da je javno priznanje da ne želi da ima odnose pre braka donelo novi vid problema

Teško je danas bilo gde u svetu naići nekog ko drži do nekih vrednosti koje su bile na ceni pre sto i nešto godina, posebno kada je reč o intimnim odnosima i slobodama, ali s vremena na vreme pojavi se neko takav.

A takva je američka sportiskinja Lolo Džouns, jedna od onih koje su učestvovale i na Letnjim i na Zimskim olimpijskim igrama.

Atraktivna plavokosa sportistkinja je poznata po tome što je veoma rano odlučila da se ne upušta u intimne odnose pre nego što stupi u bračnu zajednicu i to je otkrila 2012. godine.Međutim, njeno priznanje joj je u stvari donelo drugi vid problema, odnosno da joj muškarci ne prilaze zato što je devica i ima poteškoća da pronađe dečka, a kamoli srodnu dušu, iako joj je već 37 godina.
– Pre sam barem imala šanse da nađem nekoga. Pitala sam se: Kada je pravo vreme da mu kažem? Hoću li pričekati da me malo bolje upozna? Ili da mu odmah kažem kako stoje stvari – ispričala je Džounosva ovih dana za američke medije.Ona je oduvek bila veoma religiozna, redovno se moli pre svakog nastupa, o svojoj veri piše i na društvenim mrežama i još odavno je bila odlučila da će svoju čednost čuvati za nekog posebnog s kim će stupiti u brak.Džouns je sada rešila da na neki način koriguje svoj stav, i ako se može izvući između redova, ona bi želela da upražnjava odnose, jer kako kaže, on pomaže sportistima da oslobode hormone, a njena je velika želja da nastupi na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju u disciplini 100m s preponama.
– Intimni odnos pomaže sportistima jer je dobar za hormone. Stoga sam ja u nepovoljnom položaju – izjavila je Džounsova. (saznajemozavas.com)