MLAĐI MUSKARCI ME MOLE ZA VEZU ALI JA VOLIM STARIJE :ISPOVEST SUPERFIT BAKE

Zanimljivosti

MLAĐI MUSKARCI ME MOLE ZA VEZU ALI JA VOLIM STARIJE :ISPOVEST SUPERFIT BAKE

SUPERFIT BAKA JE ZVIJEZDA DRUŠTVENIH MREŽA: ‘Mlađi muškarci mole me za vezu, ali ja volim starije’Andrea Sunshine je 53-godišnja bodibilderica iz Londona, baka dvoje unuka te influencerica koju na Instagramu prati više od sto tisuća pratitelja.Njen mladolik izgled i zavidna figura ‘mamac’ su i za mlađe muškarce koji joj se često udvaraju putem društvenih mreža, no mnogi se razočaraju, jer Andrea voli starije, zbog čega su već propali brojni pozivi na spoj s ovom superfit bakom.

“Ne mogu biti licemjerna, privlačenje pažnje mladih momaka me pali, čini me ponosnom na svoju formu i djeluje prilično pozitivno za moj ego, čini da se osjećam dobro i osnaženo. No, od malih nogu me nikad nisu baš privlačili dečki, više su me zanimali zreli muškarci”, objasnila je za The Sun.Kako je otkrila, ljubav prema fitnessu rodila se nakon razvoda. Tada je njeno slomljeno srce postalo pokretač velike životne promjene. Ubrzo je osjećaj tuge i jada zamijenio fitness koji joj je pomogao otkriti tko je ona sama.

Sada je njeno srce otvoreno za nekon novog, zanimljivog i strastvenog. Pritom, mladost nije u potpunosti isključena, a fitness trenerica otkriva što bi presudilo tome da se upusti u vezu s mlađim.“Glavno je da ima kemije, ne radi se uvijek o godinama. Važno je da vam je ugodno s tom osobom. Po mom mišljenju, zreliji dečki više paze na ženske potrebe. Mladi su više zabrinuti za sebe, iako su većinu vremena svježiji i zgodniji!”, zaključila je Andrea.

Andrea Sunshine (53) iz Londona postala je hit na društvenim mrežama, a puni i naslovnice novina.
Ona u teretani vježba svaki dan najmanje tri sata dnevno. Izuzetno vodi računa i o ishrani. Jedem 150 jaja i više od 15 kila slatkog krumpira mjesečno. Obožavam salate i povrće, posebno brokulu koja je izuzetno hranjiva. Znam da je 150 jaja nekome šokantno, ali stvarno puno treniram i prate me nutricionisti – tvrdi.Andrea Sunshine (53) iz Londona postala je hit na društvenim mrežama, a puni i naslovnice novina.

Ona u teretani vježba svaki dan najmanje tri sata dnevno. Izuzetno vodi računa i o ishrani.

– Jedem 150 jaja i više od 15 kila slatkog krumpira mjesečno. Obožavam salate i povrće, posebno brokulu koja je izuzetno hranjiva. Znam da je 150 jaja nekome šokantno, ali stvarno puno treniram i prate me nutricionisti – tvrdi. U najboljoj sam formi i beskrajno sam zdrava. Postoji stigma da bi se žene u određenoj dobi trebale posvetiti samo brizi o domu i obitelji. Moguće je oboje – ističe Andrea. (saznajemozavas.com)