DRAGANA”IMAM 39 GODINA I NEMAM SREĆE U LJUBAVI JAVI MI SE”

Zanimljivosti

DRAGANA”IMAM 39 GODINA I NEMAM SREĆE U LJUBAVI JAVI MI SE”

LIK
Ja sam jako draga i samouvjerena dama. Radim kao liječnica, pa vidim koliko su pacijenti bolni, zato volim održavati formu i vjerujem da bih se dobro brinuo o tebi moj budući čovječe. Ja sam ustrajna osoba kada je u pitanju postizanje mojih ciljeva. Pozitivna sam, vesela, duhovita, privržena, vrlo odgovorna i organizirana. Također sam kućna djevojka s odličnim smislom za humor i preferiram zdrav način života. Sigurna sam da ćeš jednom kad me odabereš da budem tvoja žena, biti najsretniji muškarac na svijetu. Nisam zahtjevan, želim samo jednostavan život, nekoga tko me razumije i koji će sa mnom proći kroz sve uspone i padove. Jesi li ti samo taj, ako da, napiši mi. Ja sam ovdje i čekam te.Nikada nećete znati koliko imam godina, jer uvijek imam 20. Ne obećavam da će sa mnom biti mirno i slatko, ali u tome ima pluseva: život će vam dobiti nove boje, zabavljat ćete se. Volim komunicirati, volim kad jesi gledaš me zadivljenim očima a zauzvrat ću te uvijek nagraditi osmijehom i nježnim riječima. Postat ću najbolji za tebe ako ti budeš najbolji za mene. Volim se razvijati, čitati, naučiti nešto novo. Bitno mi je sve raditi zajedno s voljenom osobom. Hodajte u ruci s njim kao cjelina.

INTERESI
Volim kuhati, filmove, putovanja, vrtlarenje i isprobavati nove stvari sa svojim muškarcem.Glazba, sport, fotografija, putovanja, knjige, psihologija, filmovi, kućni ljubimci Imam mnogo osobnosti. Volim luksuz i šarm kao i jahanje u šumi i šetnju obalom sa psom, bazen na obali zlatne plaže kao i mirnu ugodnu večer kod kuće uz kamin uz gledanje starog filma, bučna zabava s prijateljima kao i romantična večera nasamo s vama.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Osjećate li se znatiželjnim u vezi mene, na primjer, osim što sam liječnik, koje druge kvalitete imam? Pa onda mi se samo javi. Ovdje sam u potrazi za muškarcem koji zna poštovati damu i koji ima ljubav dati svojoj dami.Moj idealan muškarac je partner u svakom pogledu… Odan prijatelj, dobar ljubavnik, brižan i velikodušan čovjek. Čovjek koji me ne žali ni novca ni vremena, čovjek o kojem ću razmišljati svaki dan, muškarac koji će me podsjećati na sve oko mene. u mom životu: zajedničke fotografije na putovanju, kod kuće ili u svakodnevnom životu, miris njegovog parfema na mojoj bluzi, moj auto i sat na ruci, moja jutarnja kava i SMS poruke na mom telefonu, moja sjećanja prije spavanja i planove za dan. najljubazniji i najdivniji podsjetnici. Moj idealan muškarac primijetit će kad sam tužna i izmamiti mi osmijeh. Zagrlit će me svojim snažnim rukama i shvatit ću da se ne bojim imena u potpunoj sigurnosti pored njega. Moj muškarac je taj koji će mi se uvijek diviti, jer ću za njega biti najbolja i primijetiti što radim za njega, za njega, s njim. (saznajemozavas.com)