JOVANA JEREMIĆ KUPILA ROLEKS, voditeljka poručuje “PRAVI JE, sad treba da se takmiče koji će da mi KUPI BOLJI OD OVOG”

Showbizz

JOVANA JEREMIĆ KUPILA ROLEKS, voditeljka poručuje “PRAVI JE, sad treba da se takmiče koji će da mi KUPI BOLJI OD OVOG”

Voditeljka Pink televizije, Jovana Jeremić, važi za jednu od najintrigantnijih ličnosti na domaćoj javnoj sceni. Javnost komentariše sve u vezi sa njom, a o njenoj izjavi da muž mora da joj kupi sat marke roleks i stan dugo se pričalo u javnosti.

Naime, Jovana je sada ostvarila još jednu na spisku svojih želja i riješila da sebe konačno počasti jednim roleksom, kojim se javno i pohvalila u jednoj emisiji.

Volim bogate muškarce i šta je problem i ja sam bogata. Za godinu dana mi je život sve vratio, a neka bude i dvije godine: Napravila sam mega karijeru na Pinku, postavila sam standard koji niko nije dosegao u informativnom programu sa svojim rezultatima, koji traju i dan-danas, kupila sam dva stana, jedan je u centru grada, drugi u Mirijevu, djiete mi je progovorilo i ja sam sada srećno zaljubljena žena.

Imate jednu ruiniranu Jovanu, ali ja sam znala šta treba da uradim i imala sam hrabrosti i kažem da ja neću da živim kao slepica, već kao kraljica, jer ja zalužujem sve i ja sam to sve sama stvorila. Sada mogu da biram sa kim ću da budem i neću da pristajem na manje, tako da ove moralistkinje koje mene komentarišu kao šta roleks…pa naravno da mora da mi kupi, jer sam ja sama sebi već kupila – pričala je Jovana i javno se pohavlila novim roleksom, pa nastavila:

Ovo je pravi roleks, a muškarci treba da se takmiče, koji će da mi kupi bolji, pa naravno da će da mi kupe, neću valjda da budem sa nekim ko će manje da mi da – istakla je Jovana. (eks.ba)