Bebica i Kačavenda su prešli sve moguće granice – na meti napada jer žele da diskvalifikuju Miljanu Kulić

Showbizz

Bebica i Kačavenda su prešli sve moguće granice – na meti napada jer žele da diskvalifikuju Miljanu Kulić

Žestoko oplela.
Sukobi Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice, svakodnevna su pojava u Eliti.

Naime, kako Bebica na sve načine pokušava da isprovocira Kulićevu, stupili su u kontakt sa Zoricom Marković, koja je i ovog puta bila britka na jeziku i otkrila kako gleda na Bebičino ponašanje.

Sa Zoricom su se prisetili njenih sukoba sa Nenadom Macanovićem Bebicom iz Zadruge 6, te je zanimalo kako ona gleda na Bebičino ponašanje u Eliti i njegovo kako sam kaže raskrinkavanje porodice Kulić:.

– On je naučio odlično da igra rijaliti zahvaljujući Kulićkama. On je gledao sve, snimao, a to je radio i u njihovom domu. On je sve vreme bio kod njih, živeo tamo, a imao je i svoje razloge što je sve to kako sam kaže trpeo, podnosio, ali ne može niko nikako da natera da živi gde ne želi. On da je hteo mogao je da ode, na ulicu, na ulicu ali svi znamo da je imao gde. Meni nije jasno samo, Marija ga je onoliko branila, najbolji čovek na svetu, svašta smo slušali i gledali,a sada se ne zna ko je on, ovo sada ili ono od ranije, ali bih rekla da je on ovo. Sramno je, da ne pominjem ono gde Milena njemu govori da isporovicira Miljanu. Sve mi znamo šta je ko radio, Miljana, Bebica, a on sada glumi velikog igrača, ali tu nema ljudskosti. Ono pravljenje plana Kačavende i njega da diskvalifikuju Miljanu, to je sramno, prešli su sve moguće granice – rekla je Zorica. (sd.rs)