MATEA CAR POTVRDILA ULAZAK U ELITU! “TAMO OKO NOVE GODINE…”

Showbizz

MATEA CAR POTVRDILA ULAZAK U ELITU! “TAMO OKO NOVE GODINE…”

Tiktokerka Matea Car, sa kojom se Anita Stanojlović dopisivala iza leđa supruge Jovane Tomić Matore, uskoro ulazi u “Elitu”.

Careva je spremna za ulazak u rijaliti i suočavanje sa Anitom Stanojlović pred milionima.

Jovana Tomić Matora tvrdi da Careva želi da uđe u Elitu i da je sve to dogovorila sa Anitom.

– Ma, ona želi da uđe u Elitu, Matea je svakako u kontaktu sa brojnim zadrugarima, to je njena poenta, ne bi me čudilo da je sve ovo radila u dogovoru sa Anitom, sigurno i Anita želi da ona uđe – komentarisala je Jovana.

Matea, s druga strane, tvrdi da joj je prioritet da “spere” ljagu sa sebe, ali ne krije da bi volela da se suoči i sa Anitom, te da celu priču istera na čistac.

– Pa, svi komentarišu moj potencijalni ulazak u Elitu… Ali ne znam, idealno bi bilo tamo oko Nove godine, januar još bolje – izjavila je Matea za Republiku.

– Anita je priznala mnoge stvari, a nijednu nije priznala onako kako je bilo. Nije htela zavet, jer je znala da će kasnije lakše da se razvede, ili šta već. U to ne ulazim. Sinoćnje suočavanje bilo je isključivo Anitin pokušaj da se opere od svega, ali jako neuspešno. Anita je slala slike meni, i ja sam njoj – jednu kao što je rekla sinoć, a ne više i često, kao što je rekla Darku u Šiša Baru – istakla je Matea za Pink.rs.

– Ako ju bolje budete slušali, čućete da joj se veze laž na laž. Matora nije tipovana, niti sam ja ikad imala u planu da uzimam ičije novce i da sve ovo dostigne ovakve razmere. Niti sam član ikakve kriminalne organizacije, niti sam ikog tražila novac ili iznuđivala isti. A što se lajvova tiče, za svaki lajv sam dobijala upute od Anite, u kojem sam sudelovala.

Matea Car (Foto: Screenshot TV Pink)MATEA CAR (FOTO: SCREENSHOT TV PINK)
– Anita je od mene tražila da se uključujem, kako bi izgledalo što manje očigledno da se muvamo. Ja ne razumem kako narodu nije jasno, da nisam ja igrala ovu igru, nego sam uputstva igre dobijala od Anite. Za svaki lajv, kaže javi se tamo, da ne posumnja, napisi nešto lepo, pozdravi Matoru – dodala je Careva.

– Zar vi mislite da je meni bilo prelepo to raditi?! Nije, ispala sam veće govno nego što zapravo jesam. Anitinu majku i njihov odnos neću komentarisati, jer o tome ništa ne znam. Bivša me devojka nikad nije pretukla, to je obična laž, hvatanje za slamku spasa, ni to više neću komentarisati. I nikad nisam rekla ništa ružno o Matoroj. To je takođe Anitin pokušaj da se spere. Ja sam dovoljno i rekla i pokazala – zaključila je tiktokerka. (pulsonline.rs)