SMELO I BEZOBRAZNO! Jovana Jeremić zaintrigirala stajlingom: Gore zakopčana do grla a dole… Svi se pitaju samo jedno (FOTO)

Showbizz

SMELO I BEZOBRAZNO! Jovana Jeremić zaintrigirala stajlingom: Gore zakopčana do grla a dole… Svi se pitaju samo jedno (FOTO)

Jovana Jeremić i ovog se jutra potrudila da gledaocima priredi iznenađenje kraj malih ekrana.

Vodieljka je izabrala crnu haljinu uz telo, na prvi pogled smernu, ali kad je sela u svoju stolicu, situacija je bila drugačije.

Jovanin šlic na crnoj haljini je otkrio skoro celu njenu nogu, a mnogi gledaoci kraj malih ekrana su se pitali da li ispod haljine ima gaćice.

Podsećanja radi, Jovana je progovorila o lažnoj slici koju plasira u javnosti, te usput potkačila pojedine koleginice.

– Uvek sam bila dama. Najviše onda kada sam se trudila da u javnosti to ne budem. To je odraz mog bunta i krika protiv hipokrizije morala u svetu i Srbiji – navela je Jovana Jeremić na početku.

– Dok se mnoge moje koleginice trude da ubede javnost da su prepodobne i dame (baš me zanima što), ja sam sebe uvek predstavljala u gorem svetlu nego što je realnost. Jer, da znate istinu, još više biste me voleli, a ja ni sa ovim ovde ne znam kud ću i šta ću – dodala je voditeljka putem društvenih mreža.

Voditeljka “Novog jutra” je, podsetimo, već neko vreme je u vezi sa vlasnikom pekarske industrije Draganom Stankovićem. Njih dvoje ističu da su jedno drugom najveće ljubavi, a ona je otkrila da će se neko vreme povući iz medija. (Kurir.rs/ Blic/ Preneo: M. J.)