Djevojčica (5) pronađena mrtva nakon sil*vanja, majka ju je izbacila iz kuće

Svijet

Djevojčica (5) pronađena mrtva nakon sil*vanja, majka ju je izbacila iz kuće

Djevojčica Zoey Felix (5) iz Kansasa pronađena je mrtva u blizini kampa za beskućnike, a kako se navodi, djevojčica je tragično preminula od posljedica silovanja.

Mickel Wayne Cherry (25) optužen je za silovanje i ubojstvo djevojčice, a navodi se da je muškarac živio sa Zoey, njezinim ocem i sestrom u kampu za beskućnike. Vatrogasci su petogodišnju djevojčicu pokušali reanimirati na benzinskoj crpki, no ubrzo je proglašena mrtvom.

 

Zoey je živjela u kampu za beskućnike s ocem i sestrom nakon što ih je majka izbacila iz kuće. Također, s njima je u kampu živio osumnjičeni Mickel, koji se tereti za silovanje i ubojstvo djevojčice. Komšinica Sharon Williams rekla je da je Zoeyina mama Holly Jo Felix (36) prije dvije sedmice izbacila svoje kćeri i muža iz njihovog doma, ostavivši ih da žive u kampu za beskućnike.

Odjel za djecu Kansasa pozvan je više puta u sedmicama koji su prethodili njezinoj smrti nakon što porodica nije imala tekuće vode, a djeca su bila prekrivena izmetom.

Ne propusti!

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, “madeži” ili crvene tačke?
“Zoey nije zaslužila biti u šumi. Ovo je njezin dom upravo ovdje. Ima jedan, dva, tri, četiri, pet ljudi koji bi učinili sve za nju”, rekla je komšinica Sharon.

Prema štićenicima kampa, Zoey ih je često pitala može li ostati s njima jer ju je mama zapostavljala. Često su je viđali kako trči uokolo bez nadzora.

“Svi su se brinuli o njoj, svi osim njenih roditelja”, rekla je Cheryl koja je s djevojčicom živjela u kampu. (dnevne.net)