Majka četvorki je iznenada preminula

Svijet

Majka četvorki je iznenada preminula

Majka četvorki je iznenada preminula sa samo 36 godina. Njezina vjera u Boga je inspirirala porodicu da ustraju i nikada ne odustaju.

Christina „Tina“ Moore saznala je da nosi četvorke. Ta bi vijest mnoge šokirala, no ona je bila spremna za četvorke koje je Bog dao njoj i njezinom suprugu, Aaronu. Znala je da se mogu osloniti na Boga u svakoj situaciji. On će im dati snagu koja im je potrebna.

 

No, sada Aaron treba Božju snagu nakon što je Tina nenadano preminula sa samo 36 godina. Tijekom ovog teškog vremena Aaronu i njegovoj djeci (Josephu, Jacku, Noahu i Grace) pomogli su pozivi, darovi, molitve, porodice i zajednica. Podrška sliči danima kada je par dobio četvero djece.

„Jako mi nedostaje, ali se moram nastavljati vraćati na dane koje smo proveli zajedno“, rekao je Aaron prisjećajući se 14-godišnjeg braka s Tinom, „Zahvalan sam što sam ju imao i što me je naučila kako biti dobar roditelj. Ona je bila predivna majka“.

Tina je jako voljela svoju djecu te je bila zahvalna za svaku minutu s njima. Jednom je rekla u intervjuu: „Cijenite svaki trenutak s njima. Držite ih. Ako postoji izbor između posla po kući i uzimanja vaše bebe u naručje, uzmite svoju bebu“. Kada je Bog odgovorio na njezinu molitvu da zatrudni i postane majka, ona je znala da je dobila „najveći dar na svijetu“.Aaron će sada učiniti sve što je potrebno kako bi se njegova djeca sjećala svoje majke.

„Želim da se sjećaju iznimno snažne osobe koja je živjela u vjeri“, rekao je, „Želim da znaju da joj je najbolji dan u životu bio dan kada su oni rođeni i da je najviše ponosna bila svojom ulogom majke“.

Neka Bog utješi ovu porodicu tijekom ovog teškog razdoblja u njihovu životu te neka cijela ova porodica uvijek traži Njegovo vodstvo i podršku (dnevne.net)