Tumor kod djevojčice je iznenada nestao, a roditelji čudo pripisuju Bogu

Svijet

Tumor kod djevojčice je iznenada nestao, a roditelji čudo pripisuju Bogu

Djevojčici je tumor iznenada nestao, a njezini su roditelji čudesno ozdravljenje pripisali molitvama, odnosno Bogu koji je na njih odgovorio. Carissa i Matthew Hatfield bili su uzbuđeni zbog rođenja njihovog trećeg djeteta, Paisley Novella. Za Carissu je njezina djevojčica bila uslišana molitva jer je nakon dva dječaka čeznula za kćerkicom. Za par je sve išlo dobro dok se nekoliko dana kasnije nešto nije dogodilo.

Par je primijetio nešto čudno na licu svoje djevojčice. Imala je “iskrivljen osmijeh i nije mogla potpuno zatvoriti lijevo oko”. Stoga su otišli liječniku da je pregleda. Tamo im je njezin pedijatar preporučio dječju bolnicu. Nakon podvrgavanja dvama magnetskim rezonancama i CAT skeniranju, liječnici su otkrili da beba ima tumor na mozgu.

 

“Ima masu, napada joj mozak, komprimira facijalni živac, oštetila joj je lubanju”, prisjetila se Carissa.

U tom trenutku, par se osjećao uništeno, znajući da je ona u kritičnom stanju i da bi mogla umrijeti. No unatoč tome Carissa i Matthew obratili su se Bogu za pomoć.

Ne propusti!

Profesionalni mikser za miješanje je bestseller prema ocjeni korisnika. POPUST od 63% na ograničen broj proizvoda.
Majka je molila Boga: “Molim Te, nemoj dopustiti da moje dijete umre. Samo, molim Te, nemoj dopustiti da umre.” Dok je otac također očajnički vapio Bogu: “molim Te, nemoj mi oduzeti moju kćer. Ako išta, dopusti mi da se zamijenim s njom.”

Kao rezultat toga, oba su roditelja pronašla snagu u svojim očajničkim molitvama Bogu. Vjerovali su Bogu, a Matt je primijetio: “Ne znamo kako će ovo ispasti. Ali što god se dogodilo, preživjela ili umrla, moramo vjerovati Bogu.”

Par je vjerovao da će Bog i dalje biti dobar čak i ako se ne dogodi kako su željeli. Usred bitke, njihova se crkvena porodica okupila da moli za svoju porodicu. Carissa je osjetila Božji mir i znala je da će sve ispasti kako treba.

Jednog dana, nakon što je Paisley prošao hitnu operaciju biopsije, Carissa i Matthew primili su nevjerojatne vijesti — tumor je nestao! (dnevne.net)