Rada Manojlović se udaje, konačno sve priznala: Mnogo ga volim

Showbizz

Rada Manojlović se udaje, konačno sve priznala: Mnogo ga volim

Rada Manojlović se udaje u skorije vreme
Popularna pevačica Rada Manojlović je svesna da joj je krajnje vreme da se skrasi i stane na ludi kamen. Naime, ona je zato zauzela novi stav prema frajerima.

Rada Manojlović se udaje u skorije vreme, priznala da je vreme da se skrasi
Kako je istakla, ona ne može više da gubi vreme u dugim vezama kao do sada, pa je maltene raspisala konkurs za verenika.

Rada Manojlović se udaje

Dotakla se i odnosa sa svojim bivšim momkom Milanom Stankovićem i priznala kakvu njih dvoje u stvari imaju relaciju.

– Prestala sam u intervjuima da pričam o momcima i vezama jer ih nemam duže vreme. Ne stižem od posla da se bavim time, radim po ceo dan i ko će ženu pored sebe koja je po ceo dan u poslu? Pa niko! Nemam vremena za šeme, ja sam žena koja voli da se posveti partneru, a ne da to bude nešto površno – rekla je folkerka, pa je dodala:

Pročitajte: Ove reči su je zabolele- Rada Manojlović otkrila kako ju je Snežana Đurišić uvredila
Sledeći kome se svidim može samo da dođe sa prstenom i da klekne ispre mene! U ozbir dolazi veridba, ali šeme ne. Volim da kažem da ja više nemam vremena za gubljenje – iskrena je Rada, a evo šta kaže o Milanu:

Rada Manojlović se udaje

– Ja Milana vučem da se vrati iz duhovnog života u civilizaciju i ljude. On ga baš pretera – ili će da se zamonaši ili da ide u provod, ne može to tako. Ostali smo u super odnosima, mnogo ga volim i iskreno bih volela da počne ponovo da peva.

– On je veliki talenat. Evo možemo i zajedno nešto da snimimo, samo da ja pozatvaram svoje dugove. Sve sam uložila u album, to je moje ulaganje u budućnost, red je da se kupi i neka nekretnina – objasnila je pevačica za Republiku.

 

Podsećanja radi, nakon Milana Stankovića Rada je bila u vezi sa pevačem Harisom Berkovićem. Ipak ni ta ljubav nije uspela, a za sada nije poznato da li pevačica ima novog partnera. (starmagazin.rs)