“SA DUŠKOM PRIČAM PREKO DADILJE, DECE I ADVOKATA!” JK spomenula i STARLETE pa šokirala: Niko me ne muva, a duša sam…

Showbizz

“SA DUŠKOM PRIČAM PREKO DADILJE, DECE I ADVOKATA!” JK spomenula i STARLETE pa šokirala: Niko me ne muva, a duša sam…

Jelena Karleuša ove subote prvi put se pojavila u studiju Kurir televizije i to u emisiji “Divan šou”.

Pop zvezda je bila vidno raspoložena i otvorena za sve teme, a društvo joj je pravio njen dugogodišnji saradnik i prijatelj Dejan Milićević.

Dejan je evocirao uspomene i sa snimanja spota za duet “Preživeću”, koji je svojevremeno snimio upravo s Jelenom.

– Nikad neću zaboraviti, ispred “Bigza” smo snimali – a onda se nadovezala i pevačica:

– Šta smo sve radili i snimali Dejan i ja. Moj prvi duet i spot koji je stvarno pokazao da sam spremna na sve. Čovek me je vrlo lako ubedio da gola nasred Gazele trčim i hodam usred zime i stopiram. Niko se nije bio zaustavio, pa čak ni policijska kola koja su bila prošla pod gasom – uz osmeh je ispričala Jelena.

Pevačica je otkrila i da sa suprugom Duškom Tošićem trenutno nema direktnu komunikaciju.

– Srbi vole da se bave mojim privatnim životom i mojim brakom. Nažalost. Sa suprugom Duškom pričam preko dadilje i dece. I advokata. Lep je Duško, lep je čovek – šokirala je Jelena, a zatim otkrila i da joj se niko ne udvara. – Meni se muškarci ne udvaraju, a ni žene. Kad godinama naučiš da te udaraju u glavu kao u boksu, onda ti dobiješ taj fajterski stav. Ja sam privatno jedna duša od žene. Toliko sam dobra privatno, i nežna sam i maza, dobrica… Sušta suprotnost od onoga što dragi gledaoci misle o meni. I onda ljudi imaju predrasude i neće niko da me muva, neće niko da pošalje šampanjac. Sve čitam po novinama, te ovi šalju šampanjac nekim starletama. Kako, bre, meni nikad niko?! – zapitala se JK. (Kurir.rs)