SAZNAJEMO: Nestala devojčica Danka viđena u pratnji dve Rumunke u Beču

Svijet

SAZNAJEMO: Nestala devojčica Danka viđena u pratnji dve Rumunke u Beču

Telegraf.rs saznaje da je devojčica primećena u Beču

Devojčica Danka je viđena u pratnji dve Rumunke u Beču, saznaje Telegraf.rs. Policija je noćas kontaktirala austrijske kolege i poslala Europolu sve podatke i snimak.

Kako saznajemo, intenzivno se radi na identifikaciji i lociranju devojčice.

Ovu informaciju smo dobili u 6. danu potrage za devojčicom Dankom Ilić, o kojoj se od utorka ne zna ništa.

Policija u Srbiji neumorno radi na rasvetljavanju slučaja nestale dvogodišnje devojčice, koja je iščezla iz dvorišta kuće u Bansjkom Polju u Boru.

Podsetimo, potraga sa Dankom Ilić (2) ušla je u šesti dan. Ni jučerašnja potraga se nije završila slavno, uprkos višečasovnim naporima svih pripadnika MUP-a.

Danka Ilić poslednji put je viđena u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju. U trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem “Pronađi me” je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu ”pronadjime.mup.gov.rs”, devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Policija danas pretražuje novu lokaciju, na samo 3 km je od kuće

Nastavlja se potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je u utorak nestala u Banjskom polju kod Bora. Pripadnici MUP-a, tokom potrage koja je ušla u šesti dan, pretražuju deo Brestovačke reke.

Policija zaustavlja vozila i ovog jutra na ulazu u Banjsko Polje

Kako javljaju naši reporteri sa lica mesta, policija i ovog jutra zaustavlja vozila koja žele da uđu u Banjsko Polje. (Telegraf.rs)