“Kupovao sam joj tašne od 5.000€, ona meni ni kafu nije platila, nikada” Haris izneo sav “prljav veš” o Melini

Showbizz

“Kupovao sam joj tašne od 5.000€, ona meni ni kafu nije platila, nikada” Haris izneo sav “prljav veš” o Melini

Pevač otkrio da li se oseća iskorišćeno

Poznati pevač Haris Džinović otvorio je dušu o razvodu od modne dizajnerke Meline Džinović, o kojem ne prestaje da bruji javnost.

Kako je istakao, Melina ga nikada nije pozvala da popričaju, a nije se čak ni pojavila na sudu, kada je trebalo da se razvedu.

– Ma ne, nikad. Da je ona imala interes da sačuva brak, ja verujem da bi ga sačuvala. Bio sam raspoložen da živimo zauvek zajedno. Kao što kaže matičar, ostanite verni dok vas smrt ne razdvoji i tako dalje. Držao sam se toga zaista principijelno, ne samo zato što je on to rekao, nego što sam takav čovek. Meni je dovoljna bila jedna žena.

Ipak, ne kaje se što nije pokušao da uradi nešto po tom pitanju.

– Ne, jer je druga strana bila nespremna i nevoljna da popriča. To me je razočaralo i zato mi je lakše bilo. Ako se neko ne bori, šta će druga strana. Nije mi padalo napamet da je vučem za rukav.

Džinović je priznao da li se oseća iskorišćeno.

– Može to neko sa strane da kaže, ali možda mogu i ja, na izvestan način da. Bilo je tu iskorišćavanja emotivnog, materijalnog, društvenog, kako god hoćete. Nezahvalnost me je najviše bolela. Ako neko misli da je zahvalnost samo da kaže: “Hvala ti ljubavi”… To moraš i da pokažeš nekim delima. Ne mora sad u ekvivalentu, ako košta tašna 5.000, da sada ona meni vrati poklonom u vrednosti od 5.000. Možemo i kafu da popijemo, da kažeš ja ću platiti, to je sasvim dovoljno. Međutim, nije se to dešavalo i tu sam onako baš bio vrlo iznenađen – priznao je pevač, ali ipak, ne žali ni dinara koji je dao na nju.

– Ne da nisam žalio dinara, nego sam davao više, kao američki Fort Knox zlatna rezerva.

Haris je ranije istakao da je Melina sukcesivno počela da se iseljava iz kuće.

– Pa ne znam zašto razgovor nije usledio, to je jedna stvar. A druga, tek sad vidim da se radilo poprilično planski, da bi jednog dana jednostavno nestala, nije se javila nikome. ‘Ajde što meni nije, ali nije ni deci. Da bi se saznalo kasnije gde je, šta je, kako je, ili s kim je. Na pet dana je nestala i nije se vratila. Video sam danima da je iseljavana garderoba i torbe, nakit… – rekao je pevač za emisiju “Scena”.

(Telegraf.rs)