JEZIV DETALJ NA KUĆI STRAVE! Pogledajte ŠTA se nalazi na mestu gde se DANKA poslednji put igrala sa bratom! Ovo je svima promaklo-HOROR (VIDEO)

Svijet

JEZIV DETALJ NA KUĆI STRAVE! Pogledajte ŠTA se nalazi na mestu gde se DANKA poslednji put igrala sa bratom! Ovo je svima promaklo-HOROR (VIDEO)

Ovaj detalj tera jezu u kosti.

Potraga za Dankom Ilić ušla je u sedmi dan. Ekipa Republike je sve vreme na terenu kako bismo prvi u Srbiji imali najnovije i najtačnije podatke.

Tim povodom, naša reporterka rešila je da obiđe sva mesta u Banjskom polju gde se Danka Ilić, zajedno sa svojim bratom igrala, a najviše pažnje privukla nam je napuštena kuća, koja je u blizini roditelja i brata Ivane Ilić.

Ona se tu, podsetimo, poslednji put i igrala, nakon što je nestala bez traga.

Naime, na kući, kao što s može videti na snimku, nalazi se veliki krst, što je svima zapalo za oko.

On se nalazi na crnoj tkanini prikačenoj za zid.

Kakvo značenje ima, nije poznato, ali je činjenica da ostavlja gorak ukus svakome ko ga pogleda.

OTAC I MISTIČAN SIMBOL NA FEJZBUKU

Posle nestanka Danke Ilić utorak u Banjskom polju kod Bora, na fejsbuk profilu Dankinog oca Miloša pored imena njenog oca primećen je neobičan simbol.

Taj znak delimično podseća na broj 30 i kako to često biva u Srbiji, a imajući u vidu da je nestanak Danke Ilić sve dublja misterija, mnogi su ga pogrešno povezali sa sektama.

Evo o kakvom simbolu se zapravo radi i kakvo mu je značenje.

Ovaj simbol se zove aum ili om i predstavlja mistični ili sveti slog u indijskim religijama hinduizmu i budizmu, koje imaju više od milijardu i po sledbenika širom sveta. Aum se nalazi u njihovim svetim rukopisima iz starog i srednjeg veka, u hramovima i manastirima.

Kao sveti slog, aum se često izgovara pre duhovne recitacije i tokom meditacije. U hrišćanskim religijama ekvivalent slogu aum bila bi reč amen, piše Blic. (republika.rs)