MAMA JE RODILA ZDRAVU BEBU: 6 sedmica kasnije, osetila je da nešto nije u redu i doktori su uradili ultrazvuk, a tamo, ŠOK!

Svijet

MAMA JE RODILA ZDRAVU BEBU: 6 sedmica kasnije, osetila je da nešto nije u redu i doktori su uradili ultrazvuk, a tamo, ŠOK!

Eliza Kurbi i njen momak Ben su saznali da će postati roditelji i bili su presrećni.

Njihova prelepa kćerka Čarli je rođena kao jako zdrava beba, ali onda kako su sedmice prolazile, Eliza je imala osećaj da nešto nije u redu.

Mlada majka je bila izmorena i imala je osećaj kao da je ponovno trudna. Ali kako je prošlo samo 6 sedmica od porođaja, mislili su da je zato što je imala burnu godinu. Početak nove veze, trudnoća i porođaj su je iscrpeli.

– Bila sam iscrpljena od pokušaja da shvatim kako biti majka, ali mesec nakon porođaja osećala sam se zaista umorno. Svi su mi rekli da me sustižu neprospavane noći, ali nisu me uverili u to – sećam se da sam pogledala u Bena i rekla Mislim da sam trudna. On se samo nasmejao. Već su imali haos kod kuće sa novorođenčetom – druga beba se činila nemogućim. Ali Eliza je bila uverena da je trudna. Četiri testa za trudnoću su potvrdila njenu sumnju.

Sledeći korak je bio odlazak doktoru, koji će uraditi nalaze. Ultrazvuk je pokazao da je u pravu, ali doktor je imao još nešto da im saopšti.

– Tehničaru je bilo neprijatno, ali je konačno rekao, Vidi, još je rano… ali… mislim da ih je dvoje. Ispostavilo se da je to tačno.Bilo me toliko strah, ali sam bila jako uzbuđena – mislim da svako ima tajnu želju za jednojajčanim blizancima.

Džek Entoni Ričard i Vulf Džordž Hari su rođeni kao savršeno zdrave bebe – Ben, Eliza i Čarlisu jedva čekali da upoznaju ostatak svoje porodice. Iako imaju troje dece od kojih nijedno nema godinu dana, Eliza i Ben su prezadovoljni. (Espreso.co.rs / Infopult24.com )