SRCE JE OSTAVLJALA NA GRADILIŠTIMA: Organizatorka kuće od srca usrećila mnoge porodice, zbog nje su prvi put PLAKALI OD SREĆE!

Svijet

SRCE JE OSTAVLJALA NA GRADILIŠTIMA: Organizatorka kuće od srca usrećila mnoge porodice, zbog nje su prvi put PLAKALI OD SREĆE!

Organizatorka emisije “Kuća od srca” Jasmina M. (47) nastradala je juče u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali.

Jasmina je iza sebe ostavila brojna dobra dela, porodice kojima je nesebično pomogla, uz pomoć ekipe im podarila krov nad glavom i obezbedila lepšu budućnost.

Porodice su ozarenih lica dočekivale njene humane gestove, a sada tuguju za osobom koja je, po rečima Jasmininog bivšeg supruga, srce i svaki slobodan trenutak ostavljala na terenu, onima kojima je to najpotrebnije.

U javnosti se malo zna o Jasmini jer je uvek bila iza kamere, a kako se navodi, ona je upravo zbog svog humanog gesta postala član ekipe “Kuća od srca”.

Zapravo, kada je ekipa emisije “Kuća od srca” došla u njen kraj da pomogne jednoj porodici, ona se tu našla i pomogla im, priča izvor.

– Pokazala se kao vrlo sposobna. Pored toga, Jasmina je oduševila sve svojim gestom. Ona je samoinicijativno došla i pružila pomoć celoj ekipi. Na taj način je oduševila Žarka Lazića, koji je glavni producent ove emisije i koji joj je ponudio posao – kaže izvor.

Podsetimo, pre tri godine bivša voditeljka i producentkinja pomenute emsiije Sandra Denda takođe je doživela saobraćajnu nesreću kod Kovina. Ona je tada zadobila ozbiljne telesne povrede, te je čak bila i u komi, Jasmina M. je zauzela njeno mesto. (Kurir.rs/I.B/Blic)