BAKA OTIŠLA NA ODMOR SA DEČKOM: Tamo se zaljubila u DRUGU ŽENU!

Zanimljivosti

BAKA OTIŠLA NA ODMOR SA DEČKOM: Tamo se zaljubila u DRUGU ŽENU! 

Penzionisana Britanka Sandra Njuton (55) posetila je Egipat sa svojim dečkom Pitom, a na putovanju je upoznala 50-godišnju Šeron Hjuz iz Severnog Somerseta, koja je boravila u istom odmaralištu. Priznala je da se u nju zaljubila na prvi pogled, a Šeron je od malena priželjkivala da nekom bude ‘princ na belom konju’. Nakon što su tokom odmora razvile blisko prijateljstvo, par se ponovno sastao nekoliko nedelja kasnije, kad su svoju ljubav objavile šokiranom Pitu.

Sandra je priznala kako nikada pre u životu nije gledala ženu na taj način, dok nije upoznala Šeron.

– Ona je veliki šarmer. Otišle bi na plažu, a ona bi nosila moje torbe, bila je pravi gospodin – rekla je Sandra i dodala da se pokazalo kako je njen savršeni muškarac, zapravo žena.

Šeron se pak prisetila kako se tokom tog odmora zbližila sa Sandrom i ubrzo je počela tražiti razne izgovore samo kako bi mogle ostati same.

Nakon nekog vremena, Sandra je napravila prvi korak, no Šeron ju je odbila. Ipak, nakon svega ostale su u kontaktu i nakon povratka u Veliku Britaniju. Sandra je ubrzo morala na operaciju pa je pozvala Šeron da pazi na nju. Tada se dogodio prvi poljubac i velika ljubav. Šeron je zato odlučila da preuzme stvar u svoje ruke i zaprosi Sandru na Maldivima.

Venčale su se u Velikoj Britaniji, u stilu Pepeljuge. Sandra se obukla kao Pepeljuga, a Šeron kao princ, dok su gosti bili obučeni kao Diznijevi likovi.

Sandra je priznala da njena deca nisu prihvatila njenu ljubav sa Šeron. No bez obzira na sve, par ima u planu da sae vrati u Egipat kako bi obeležile mesto gde je započela njihova romansa. (Espreso.co.rs / 24sata.hr)